Panasonic prezintă noul LUMIX G9II

Panasonic anunță lansarea camerei digitale mirrorless LUMIX G9II, echipată cu un nou senzor și cu tehnologia PDAF (Phase Detection Auto-Focus). LUMIX G9II este prima cameră din seria LUMIX G Micro Four Thirds care dispune de tehnologia PDAF.

În concordanță cu nevoia tot mai mare de a produce opere de artă și fotografii extrem de creative folosind diverse metode, acest nou model creează imagini de înaltă rezoluție, înaltă calitate și culori bogate direct din cameră. În plus, cu o nouă tehnologie de focalizare automată care combină experiența acumulată de Panasonic în tehnologia de recunoaștere cu PDAF și un mod de fotografiere în rafală de mare viteză, care dă siguranța că momentele decisive sunt întotdeauna captate, acest nou model se mândrește cu o putere și o viteză ridicată semnificativ îmbunătățite. Camera vine în sprijinul fotografilor din diverse domenii, folosind un sistem care poate fi combinat cu obiectivele compacte și ușoare LUMIX G Micro Four Thirds pentru o flexibilitate maximă.

Mai multe despre LUMIX G9II precum și despre alte noutăți te invităm să citești în comunicatul de presă. Fotografii ale produselor se regăsesc aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>