Binance o numeste pe Rachel Conlan in rolul de director de marketing

București, 18 septembrie 2023 – Binance anunță că Rachel Conlan, vicepreședintele de marketing global, va prelua rolul de director de marketing (CMO).

Acest anunț vine în contextul noilor numiri în poziții executive – Eleanor Hughes în funcția de consilier general, Kristen Hecht în rolul de director adjunct pentru conformitate și ofițer global pentru combaterea spălării banilor, Min Lin pe post de director pentru America Latină și Richard Teng ca director al piețelor regionale.

„Echipa noastră de conducere este esențială pentru producerea unui impact pozitiv, care are un efect asupra ecosistemului mai larg și asupra misiunii noastre, care se concentrează pe utilizatori. Rachel este un exemplu în acest sens. Echipa noastră este mai puternică decât oricând, asigurându-ne în același timp că suntem un lider responsabil în industrie”, a declarat Changpeng Zhao, CEO, Binance.

Rachel va continua să supravegheze și să gestioneze echipele globale și regionale ale Binance. În lunile următoare, ea va desfășura o nouă serie de campanii globale și va crește numărul de parteneriate cu influencers online (KOL). Prin proiectele ei pentru a educa în domeniul cripto, Rachel va contribui la acțiuni mai ample în cadrul Binance pentru a consolida industria și a facilita adoptarea crescută a zonei cripto.

Rachel este la cârma actualelor campanii inovatoare ale Binance, inclusiv The Weeknd, Cristiano Ronaldo și Alpine Formula 1. Ea își valorifică experiența anterioară din funcțiile de manager senior la Havas și CAA pentru a explora alte inițiative inovatoare. Rachel se concentrează pe atragerea de talente de marketing de talie mondială pentru a întări organizația pe măsură ce aceasta avansează în următoarea etapă de creștere.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați https://binance.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>