ViewSonic primeste trei distinctii la iF Design Awards 2023

Image 3_ VB-PEN-007 Presentation Pen Offers a Smooth and Professional User Experience (1)

ViewSonic Corp., un important furnizor global de soluții vizuale, a fost premiat cu trei  premii iF Design Awards pentru proiectorul portabil M1 Pro smart LED, pentru prezentatorul multifuncțional VB-PEN-007 și pentru ecranul portabil VX1655-4K-OLED de 15,6″. Succesul înregistrat de ViewSonic în câștigarea premiilor în diverse categorii de produse evidențiază angajamentul de neclintit al companiei în ceea ce privește inovația produselor și designul centrat pe client.

“Premiile iF Design Awards prezintă unele dintre cele mai bine concepute și inovatoare produse de pe piață în prezent, astfel încât primirea acestor recunoașteri din partea lor este o onoare incredibilă„ a declarat Bonny Cheng, Chief Operating Officer la ViewSonic. “Toate aceste produse au fost concepute de la zero pentru a oferi o experiență extraordinară utilizatorilor, care nu numai că îndeplinește, ci și depășește așteptările clienților. Așteptăm cu nerăbdare să aducem pe piață și mai multe produse revoluționare și să oferim excelență în materie de experiență vizuală prin combinarea produselor, soluțiilor și dezvoltării ecosistemului.„

ViewSonic a primit o serie de distincții din partea iF Design în trecut, compania fiind premiată anterior pentru X1000-4K Ultra Short Throw Smart LED Soundbar ProjectorM1 Portable LED Projector, X10-4K, X11-4K Smart LED ProjectorM1 mini LED Pocket ProjectorVP2776 ColorPro professional monitor și pentru VX85 series monitor.

Suportul inteligent exclusiv al M1 Pro permite unghiuri de proiecție personalizate la 360 de grade și servește drept capac pentru obiectiv. Împreună cu designul său, de mărimea unei palme, care cântărește doar 950 g cu bateria încorporată, acest proiector poate fi transportat cu ușurință pentru a crea o experiență de divertisment fără compromisuri oriunde. Acesta proiectează o imagine strălucitoare de 100 de inci cu o rezoluție HD 720p, oferind culori realiste din orice unghi datorită capacității de corecție automată a trapezului vertical și a ajustării celor patru colțuri. Difuzoarele personalizate Harman Kardon încorporate oferă un sunet de neegalat pentru o experiență și mai plăcută. Pe lângă toate funcțiile sale avansate, M1 Pro are un design centrat pe om, cu o textură de plasă pe suprafață pentru o atingere moale la aspectul metalic elegant și un touchpad intuitiv pentru reglarea ușoară a puterii și a volumului.

Ecranul portabil ViewSonic VX1655-4K-OLED de 15,6″ a fost proiectat atât pentru divertisment, cât și pentru utilizarea în afaceri. Portabil, compact și ultra-subțire, unitatea are o grosime de numai 4,5 mm. În ciuda portabilității și a amprentei minimaliste, unitatea integrează mai multe interfețe în suportul său pliabil, care combină funcțiile de disipare a căldurii, de susținere a ecranului și de interfețe împreună. Acest design subtil maximizează utilizarea spațiului corpului său, asigurându-se în același timp că dispozitivul își păstrează o dimensiune ultra-subțire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>