Consultech Industrial Supplies sustine educatia tehnica de excelenta in Romania

Univ Gh asachi Consultech Foto 1

Bucuresti, 2 May 2023 – Consultech Industrial Supplies sustine invatamantul superior tehnic din Romania, contribuind la formarea specialistilor din domeniul instalatiilor industriale in centre universitare de elita, capabile sa dezvolte si sa inoveze, pentru a ridica permanent calitatea si relevanta actului educational. In cadrul unui parteneriat strategic cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, compania doteaza laboratorul Facultatii de Instalatii cu echipamente tehnice performante, in masura sa completeze formarea teoretica a studentilor cu abilitati practice, potrivit standardelor academice internationale.

Pentru a-i stimula pe tinerii cercetatori, Consultech Industrial Supplies va sponsoriza concursul tehnic din cadrul Facultatii, urmand sa acorde premii speciale pentru continut stiintific celor care propun solutii inovatoare in ingineria instalatiilor, de la sisteme si tehnologii ce valorifica surse regenerabile de energie, la noi materiale si tehnologii folosite in domeniul instalatiilor pentru constructii. Studentii interesati pot afla mai multe despre metodologia de inscriere de la link.

Univ Gh Asachi - Consultech Donatie

“Cel mai bun mod de a prezice viitorul este sa-l inventezi, spunea cineva, iar investitiile in educarea urmatoarei generatii de inventatori reprezinta, probabil, cea mai scurta si mai rationala cale spre acest obiectiv. Companiile au nevoie de colegii si de universitati pentru a-si asigura un flux constant de absolventi competenti, prin urmare, este o datorie a mediului economic sa sustina excelenta in invatamantul tehnic. Ne onoreaza parteneriatul cu Universitatea Gheorghe Asachi, o institutie cu relevanta la nivel national si international, traditional garant si promotor al celor mai inalte standarde in educatie. Este un pol regional care asigura fundatia pe care se poate ridica o comunitate in care tinerii sa-si poata gasi menirea”, spune Cristian Papaianopol, director general al companiei Consultech Industrial Supplies, pe care o dezvolta pe nisa echipamentelor industriale incepand din anul 2014.

Cu o indelungata experienta in domeniul instalatiilor industriale, Consultech Industrial Supplies intelege necesitatea sustinerii invatamantului teoretic pentru formarea viitorilor specialisti, atat de necesari in plan local si national. Pastrand o viziune clara asupra evolutiei in crestere a productiei industriale in Romania, Consultech a lansat un program multi-anual de sustinere a centrelor universitare regionale printr-o infuzie de material tehnic cu scop didactic, care sa faciliteze completarea cu o dimensiune practica a componentei teoretice a specializarii in domeniu. Promovand valoarea, competenta si egalitatea de sanse, Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi are o contribtie semnificativa in dezvoltarea economica regionala si un rol hotarator pentru soarta acestei industrii la nivel national.

Reafirmam angajamentul nostru in procesele de invatamant superior, stiind ca prin parteneriate solide, dedicare si viziuni curajoase, vom putea contribui la construirea unei societati inteligente. Interesul tot mai ridicat al elevilor si studentilor pentru universitati din strainatate demonstreaza nevoia de cunoastere a tehnologiilor moderne si evolutia catre invatare prin aplicarea cunostintelor”, spune Cristian Papaianopol.

Consultech Donatie Univ Gh Asachi Iasi

Cu o foarte buna cunoastere a pietelor vest-europene, dobandite in pozitia de Export Manager pentru EWK Europe, Cristian Papaianopol, CEO al Consultech, este in mod particular interesat de componenta practica din procesul de invatamant, in special in cadrul universitatilor tehnice. Prin compania pe care o conduce, a decis dotarea laboratorului Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi cu un turn de racire marca EWK – lideri pe pietele de profil -, si cu un schimbator de caldura in placi, echipamente ce pot forma o instalatie reala optima pentru experimentare si, totodata, un excelent punct de pornire pentru inovare. Interesul pentru domeniul industrial, in special in sfera solutiilor de transfer de caldura, de separare mecanica si de tratare a apei de proces, au facut ca actiunea sa nu fie singulara, ci parte dintr-o contributie anuala, avand ca beneficiari centre universitare din mai multe orase din tara, cum ar fi Brasov, Timisoara si Iasi.

Consultech Industrial Supplies ofera instalatii industriale vitale pentru diverse domenii, de la industria de petrol si gaze sau industria chimica, la sectorul public sau zona solutiilor de racire pentru cladiri comerciale si industriale. Oferim solutii industriale custom, adaptate specificului nevoilor fiecarui proiect Compania acopera nu doar livrarea utilajelor, ci si integrarea acestora in fluxul tehnologic existent, serviciile de asistenta tehnica specializata, punerea in functiune, serviciile de mentenanta preventiva si corectiva. Cu accent pe aplicatii industriale, Consultech Industrial Supplies comercializeaza o gama larga de echipamente, oferindu-le clientilor inalte standarde de calitate, cu cel mai bun randament si un consum redus de energie. Mai multe detalii aflati de la: consultech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>