post

Ce faci în cazul în care problema vinovăției într-un accident rutier nu este clară

Legea traficului evaluează diferit situațiile de trafic. Regulile dintr-o parcare sunt ușor diferite de cele de pe stradă. În traficul rutier, trebuie întotdeauna pusă întrebarea dacă accidentul de circulație a fost într-adevăr inevitabil pentru partea rănită, astfel încât acesta să nu poată fi acuzat de complicitate.

Dacă poliția este chemată și nu ești sigur dacă te-ai comportat corect sau chiar dacă ai provocat accidentul rutier, cel mai bine este să nu comentezi accidentul rutier. Nu ești obligat să faci acest lucru. Poți descrie faptele în scris ulterior. În cel mai bun caz, poți consulta în prealabil un avocat specializat în dreptul circulației.

Dacă problema vinovăției nu este nici măcar clară, este esențial să mergi la un avocat specializat în accidente rutiere. De foarte multe ori asigurarea de răspundere civilă opusă își asumă complicitate. Dacă cealaltă parte neagă chiar accidentul și nu ai martori, valul se poate întoarce rapid împotriva ta. Aceste cazuri duc adesea la litigii. Cu siguranță ar trebui să fii reprezentat de un avocat specializat în dreptul circulației.

Un avocat specializat în accidente rutiere este întotdeauna recomandabil în cazul unui accident de circulație, chiar și cu daune materiale minore. În fiecare an, în țara noastră se petrec numeroase accidente, dintre care multe au dus la vătămări corporale. Dacă vei apela la un avocat, în cazul unui accident care are ca rezultat vătămări corporale sau chiar deces, atunci trebuie să te gândești că acest lucru nu este necesar în cazul accidentelor cu (numai) daune moderate sau mici ale bunurilor. Dacă este evident că vehiculul opus este cel vinovat pentru accident, atunci asiguratorul acestuia se va ocupa de plata daunelor.

Ai fost implicat într-un accident de circulație? Contactează o casă avocatură București pentru o primă discuție fără caracter obligatoriu, pentru a înțelege cum te poate ajuta și aplica drepturile pentru tine.

Studiile au arătat că un avocat specializat în dreptul circulației are întotdeauna sens într-un accident de circulație. În consecință, asigurarea de răspundere civilă opusă trebuie să plătească, de asemenea, costurile avocatului pentru legislația rutieră în cazul în care partea adversă a cauzat accidentul.

Un accident rutier – oricât de clară ar părea situația – poate duce întotdeauna la probleme juridice. Dacă acestea nu sunt recunoscute, acest lucru poate costa bani.

Despagubiri în cazul în care ești victima unui accident rutier

Dacă suferi vătămări corporale după un accident de circulație, ai dreptul la despăgubiri și daune dacă cealaltă parte a provocat accidentul. Nu trebuie să fie întotdeauna oase rupte sau leziunile provocate să fie foarte grave. Persoana rănită suferă adesea de o distorsiune a coloanei cervicale. Oricine a experimentat acest lucru știe cât de dureros este.

De prea multe ori asigurătorii refuză să plătească despăgubiri pentru aceste traumatisme. Deoarece este dificil să se demonstreze existența acestui traumatism, asigurătorii susțin cu o anumită regularitate că această consecință a unui accident pur și simplu nu este adevărată. Dar nu trebuie să fii mulțumit de asta. Un avocat specializat în legislația rutieră te poate ajuta, de asemenea, cu cererea de despăgubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>