Cum sa alegi florile potrivite prin OkFlora pentru fiecare ocazie

inforsportal.info - okflora Iulie 16

Viata ne ofera o multime de motive pentru a sarbatori – absolviri, aniversari, Craciunul, Ziua Mamei, botezurile, nuntile, etc. Indiferent de ocazie, florile sunt o parte integranta si aproape ca nu putem concepe o festivitate sau o ocazie fara prezenta lor. Acest lucru este explicat de faptul ca florile sunt unanim apreciate pentru puritate, prospetie si frumusete si au devenit un mod de exprimare a sentimentelor.

Se pune insa intrebarea cum putem alege florile potrivite pentru fiecare ocazie.

Iata un mic ghid in acest sens oferit de OkFlora.

Flori pentru Ziua Mamei

Florile recomandate pentru a fi oferite de Ziua Mamei sunt cele care exprima feminitatea. Acestea pot fi garoafe roz, rosii sau albe sau buchete de flori de primavara. Se spune ca garoafele roz sunt ideale pentru ziua mamei deoarece transmit mesajul “nu te voi uita niciodata”, fiind totodata simbolul iubirii materne.

Desigur, acestea nu sunt singurele optiuni. Se poate tine cont de ce flori ii plac mamei respective acest lucru fiind o dovada ca tineti cont de preferintele ei si ca va pasa de ea. Asa ca cel mai bine ar fi sa alegeti aranjamente care se potrivesc cu personalitatea mamei.

Flori pentru Ziua Indragostitilor

Daca vei alege trandafiri pentru Ziua Indragostitilor, mesajul va fi unul de dragoste plina de pasiune. De asemenea, poti lua in considerare sa ii oferi parteneri Floarea-Soarelui care simbolizeaza admiratia profunda. Florile de nu-ma-uita pot fi si ele oferite pentru ca simbolizeaza dragostea adevarata. Lalelele oferite de Ziua Indragostitilor transmit mesajul “tu esti iubita perfecta”, in vreme ce crinii si narcisele sunt acele flori romantice perfecte pentru exprimarea senitmentelor de iubire si admiratie in aceasta zi.

Flori pentru aniversare

Este usor sa alegi florile pentru ziua de nastere a unei persoane. Exact ca si in cazul pietrelor corespunzatoare zodiilor, cand alegi florile de aniversare te poti orienta catre oferta de sezon:

  • Pentru luna ianuarie – garoafe;
  • Pentru luna februarie – violete si primule;
  • Pentru luna martie – frezie si violete;
  • Pentru luna aprilie – margarete si narcise;
  • Pentru luna mai – paducel si crini;
  • Pentru luna iunie – caprifoi si trandafiri;
  • Pentru luna iulie – crini;
  • Pentru luna august – maci si gladiole;
  • Pentru luna septembrie – gladiole;
  • Pentru luna octombrie – galbenele;
  • Pentru luna noiembrie – crizanteme;
  • Pentru luna decembrie – poinsettia.

Flori pentru Craciun

Craciunul este o zi care se petrece in familie, iar florile potrivite pentru aceasta ocazie sunt floarea-soarelui, alstroemeria (crinul peruan) sau diverse cosuri cu flori OkFlora.

Flori pentru nunta

Florile folosite la o nunta ar trebui sa tina cont de preferintele miresei si ale mirelui. De asemenea, se pot alege in functie de culoarea rochiei de mireasa, a rochiilor domnisoarelor de onoare sau tematica nuntii. Un alt factor de care se va tine cont este sezonul. Cu toate ca majoritatea florilor cunt disponibile pe tot parcursul anului, florile de sezon se gasesc mai usor si sunt si mai accesibile.

Flroile au un limbaj puternic care poate fi mai intens decat cel exprimat in cuvinte, motiv pentru care, daca sunt alese corespunzator, pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie. Cu ajutorul ghidului de mai sus iti va fi usor sa alegi florile potrivite, indiferent de eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>