post

Cand combini doua pasiuni ai de castigat

Cui nu ii place muzica. Indiferent ce gen ar fi predominant pentru fiecare dintre noi, cu siguranta ca uneori vrem sa ascultam si altceva, fiecare gen muzical avand propriile melodii care merita ascultate, adevarate hituri. Acelasi lucru poate fi spus si despre fotbal, sportul rege avand milioane de fani in fiecare tara. Daca in cazul meciurilor intre echipe din acceasi tara suporterii sunt impartiti, atunci cand joaca echipa nationala, lucrurile se schimba, toti suporterii avand aceeasi echipa pe care sa o sustina, echipa nationala.

Nimic mai simpluu, daca si voi sunteti suporteri inraiti si urmariti in detaliu cupa mondiala care este in desfasurare si vreti ca priceperea voastra sa va aduca si premii. Madd Electronics Group care se ocupa prin intermediul magazinului lor de vanzarea de calculatoare refurbished ne pune suporterilor adevarati in concurs la care merita sa aprticipe. Doua bilete la UNTOLD 2018 pentru cei care vor da un raspuns corect la intrebarea „Ce echipa va castiga Cupa Mondiala?”. Astfel, loialitatea voastra pentru echipa favorita va ri rasplatita pe deplin, avand la dispozitie 4 zile de muzica, distractie si relaxare in aer liber.

Cei care vor sa participe la acest concurs trebuie sa urmeze 3 pasi simpli pentru a se putea in scrie in cursa pentru castigarea celor doua bilete. Share la postarea despre concursul Untold de pe pagina de Facebook a Madd Electronics si trimiterea unui print cu aceasta printr-un mesaj si nu in ultimul rand precizarea echipei care va castiga Cupa Mondiala. Cei ce vor da un raspuns corect vor fi fericitii castigatori ale celor doua bilete la eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>