post

Huawei P9 are tot ce îți trebuie!

Huawei P9 are funcții, care, în ciuda faptului că le-ai utilizat pentru câteva zile sau chiar săptămâni, continuă mereu să te surprindă cu ceva nou, care îți vor face viața de zi cu zi mult mai ușoară.

Gesturi simple

Huawei integrează o funcție de gesturi suplimentare pe care o poți activa atunci când utilizezi încheietura degetului. O singură atingere a încheieturii degetului, poate face un print screen al întregului ecran iar selectarea unei anumite părți de pe ecran, surprinde un print screen a porțiunii selectate.
Mai mult decât atât, poți lansa în mod similar, 4 comenzi selectate. Tot ce trebuie să faci este să scrii pe ecranul telefonul una din literele “c”, “e”, “m” sau “w” și se va deschide aplicația care a fost atribuită literei respective.

Utilizatorii noi

Foarte des cineva din familie sau dintre prietenii tăi îți cer să împrumute telefonul cu scopul de a efectua un apel, să caute ceva pe internet sau pentru a se juca. Huawei are o soluție pentru asta. Utilizatorii P9 pot crea fără nicio problemă conturi suplimentare pentru alți utilizatori.
Când vezi un cititor de amprentă te gândești imediat la securitatea datelor și deblocarea ușoară a telefonului. O singură atingere și după o fracțiune de secundă, ai acces la smartphone-ul tău. Senzorul de amprentă integrat în Huawei P9 reprezintă un instrument util care te menține în pas cu ritmul alert de zi cu zi. De acum, atingerea senzorului înseamnă că poți surprinde o fotografie sau înregistra un clip video, poți prelua un apel sau poți opri alarma, poți închide panoul de notificări sau poți naviga prin galeria de imagini.

Semnătura de blocare a ecranului

Ți se poate întâmpla să îți uiți telefonul pe masă într-un restaurant sau într-un taxi. Din cauza sistemului de blocare, persoana care poate găsi telefonul nu are nicio șansă să verifice cui îi aparține acesta. Astfel, smartphone-ul Huawei P9 îți pune la dispoziție o soluție bună pentru asta. În meniul de setări pentru blocarea ecranului, poți introduce o semnătură care va fi afișată în timpul încercărilor de a debloca ecranul. Cea mai bună idee este să îți scrii numele și prenumele, împreună cu un alt număr de contact, pentru a fi sigur că, în cazul în care îți pierzi telefonul, să îl poți recupera în curând.

Browser universal

Foarte des, poți pierde timp pentru a găsi o aplicație, un contact sau un mesaj cu acel număr de telefon de la service. O astfel de căutare poate dura până la câteva minute dacă ai într-adevăr o mulțime de date și programe în telefonul tău. Se pare că Huawei P9 te poate ajuta și în acest caz. Într-o clipă, poți găsi toate informațiile ce conțin seria de caractere pe care le-ai introdus. Browser-ul este disponibil pe ecran atunci când glisezi cu degetul pe el din partea central spre partea de jos a ecranului. Căutarea aplicațiilor, contactelor sau mesajelor nu va fi niciodată o bătaie de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>