post

Meriti mai mult!

Desi pare aparent banal, salteaua de pat poate sa insemne mult mai mult decat un loc unde iti intinzi capul pentru a dormi. In prinul rand, o saltea adecvata te poate salva de la durerile de spate care se pot face resimtite odata cu inaintareain varsta. De asemenea, pe timpul verii o saltea de calitate poate impiedica transpiratia corpului si elimina riscurile unei potentiale alergii.

Site-ul saltele-online.ro este un magazin cu produse dedicate pentru somn. Gama lor de saltele online ofera diversitate, astfel toti clientii vor gasi un produs care sa li se potriveaca.

3431923-gold-t110-wellpur

Eu am ales modelul de saltea ortopedica lux, deoarece imbina materiale de calitate si are un pret foarte avantajos.

Salteaua Ortopedica Lux are o structura ortopedica ferma, si este realizata pe structura de arcuri Bonell cu 5 spire, interconectate cu spirale de sarma din otel carbon.

Intre aceste randuri de arcuri sunt introduse 3 placi din poliuretan cu densitatea de 21 kg/mc si grosimea de 5 cm.

Salteaua are o grosime de 22 cm, ceea ce ii permite sa fie folosita pe orice structura de pat (clasic sau modern), dar are o buna elasticitate si utilizare numai cu suportul patului din placa intreaga si nu din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Aceste arcuri (104 buc/mp) sunt acoperite cu o placa feltru, cu densitatea de 1000 gr/mp, peste care este aplicat un rulou de poliuretan cu grosimea de 1,5 cm si densitatea de 21 kg/mc.

Materialul de acoperire este matase Jacard, in amestec cu bumbac matlasat si cu strat de material siliconat. Densitatea este de 100 gr/mp pe un suport de burete poros, ce permite trecerea aerului.

Recomand aceasta investitie celor care doresc sa doarme bine in fiecare seara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>