Ceasmania.ro – o alegere inteleapta

ceas-barbatesc-guess-summit-w1000g2

Astazi va voi povesti despre un site super. Cel putin asta este, din punctul meu de vedere. De ce spun acest lucru? Ei bine, va voi detalia putin povestea mea, in randurile ce urmeaza si sper ca la final sa va inspire si pe voi.

Se apropia aniversarea sotului si eu inca nu ii gasisem cadoul ideal. Deja intrasem putin in panica, deoarece ma gandeam ca voi fi prinsa pe picior gresit si ma voi prezenta de ziua lui… cu mana goala. Stiam ca ii plac accesoriile, si m-am orientat, in mare, catre ceasuri de mana. Dar cautarile mele, au fost aproape nule, pana cand am descoperit site-ul Ceasmania.ro – abia atunci am inteles cat de mult conteaza sa ai rabdare, sa nu te arunci cu capul inainte si sa cauti foarte bine un produs anume.

Daca nu stiati, Ceasmania.ro este distribuitorul oficial in Romania, al brandurilor de ceasuri GUESS, GC – Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape, cu o colectie totala de peste 5000 de produse din cele mai cunoscute branduri. Sunt o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 7 ani in industrie, dezvoltand in aceasta perioada o vasta retea de parteneri offline si online.

Cu o strategie de piata care se concentreaza in oferirea de servicii de calitate pentru clientii lor, au strans in timp o comunitate de oameni pasionati de ceasuri care revin cu placere ori de cate ori doresc sa achizitioneze un ceas original.

Da, ati citit bine! Ceasuri originale! Ceasuri barbatesti, ceasuri dama, branduri cunoscute si nu numai. O gramada de produse din care poti alege! Nu mi-a venit sa cred ca exista atatea branduri cunoscute, toate adunate intr-un singur magazine online: Ceasmania.ro!

Recunosc, mi-a fost greu sa ma rezum la un singur model, pentru ca mi-au placut foarte multe! Dar cu toate astea, nu m-am abatut de la scopul meu si am achizitionat doar unul, pentru sotul meu si uite ca asa am scapat basma curate. Ba chiar am fost complimentata pentru alegerea facuta – sotul a apreciat atat cadoul cat si modelul sau.

Pentru mine, Ceasmania.ro a fost o alegere inteleapta, la care voi reapela cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>