Cadoul de sub brad cumparat de la Ceasmania

Sa-ti gasesti sufletul pereche este greu, dar nu imposibil. Jumatatea ta te asculta, fara sa te intrerupa, te intelege sau se straduieste sa o faca si nu te paraseste cand ti-e greu. Este sublim sa stii ca ai alaturi pe cineva pe care te poti baza mereu.

Tocmai de aceea imi place sa-i pun cele mai minunate daruri sub brad partenerului meu de viata, sa-l surpind in fiecare an si sa-l fac sa se simta ca in Craciunurile copilariei sale.

In timpul petrecut impreuna, imi place sa aflu ceea ce-i face infinita placere, iar la momentul oportun sa-l surprind.

-Mi-as dori un ceas barbat de la Ceasmania, a spus!

-Atunci comanda-ti-l acum pe cel care iti place, l-am incurajat!

Era asa de generous, incat nu se gandea niciodata la el. Spusese ca-i place, dar s-ar fi simtit vinovat sa si-l cumpere.  Mai degraba ar fi cumparat ceva pentru mine.

-Mai bine uita-te tu la ceasuri dama m-a indemnat sa-mi distraga atentia!

L-am implorat ore intregi sa-mi spuna care dintre ceasuri i-ar placea sa fie al lui. Evident ca a umblat la filtru si l-a ales pe cel mai ieftin.

Atunci am inteles ca de Craciun, ii voi pune sub brad, ambalat in toata dragostea mea, un ceas barbatesc ales de mine. Va fi neaparat Guess, asa cum poarta  Dj Tiesto, din colectia Atlas.

Combinatia rosegold maro este de un rafinament iesit din comun. Carcasa este rosegold, iar cadranul si cureaua din piele cu striatii fine maro. M-am bucurat cand am vazut rezistenta crescuta la apa stiut fiind ca lui, ca si mie ii place sa mearga prin ploaie si ninsoare fara umbrela.

Am fost de asemenea incantata ca afisajul era complet cuprinzand: data, cronograf, ora, minute si secunde.

L-am impachetat cu grija si l-am pus sub brad, langa pachetul minuscul legat cu panglica roz care era pentru mine. Am vrut sa trisez, sa-l desfac si sa ma prefac nestiutoare, dar nu era corect. Am asteptat Craciunul ca doi copii, iar cand ne-am desfacut cadourile, am observant ca ne potrivisem din nou la alegeri, si pentru mine Mos Craciun venise de la Ceasmania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>