post

Cum să ieși din anonimat cu un buchet superb de hortensii?

Sosirea hortensiei semnalează revenirea zilelor însorite. Înflorirea micilor sale flori atipice, în diferite culori, luminează grădinile, dar și terasele și balcoanele. Hortensia este sublimă prin generozitatea sa florală fără precedent care o face un aliat de neoprit pentru a îmbrăca într-o mie de culori micul tău colț de paradis sau pentru a o oferi cuiva drag. De asemenea, poți crea buchete de flori superbe cu hortensii. Cu frunziș de foioase, hortensia nu trece neobservată, mai ales în zilele frumoase de vară. Astăzi, hortensia este în centrul atenției tuturor. Te invit să călătorești prin istoria și semnificația sa. O plimbare frumoasă de vară la orizont!

Istoria hortensiei din întreaga lume

Ca toate florile vechi, originea este foarte adesea atipică și incertă. Hortensia nu va scăpa nici ea de această incertitudine. Primele urme de hortensie datează de câteva milioane de ani, cu mult înainte de vremea noastră sau urme fosilizate de hortensii au fost găsite pe continentul american. Hortensia are multe specii, una dintre cele mai cunoscute din teritoriile asiatice unde a fost cultivată acolo de foarte mult timp. Are chiar un simbolism foarte important pentru oamenii antinucleari care o folosesc ca emblemă de la tragedia din Fukushima. Hortensia a ajuns mai târziu în Europa. Descoperirea hortensiei este acordată exploratorului și naturalistului francez Philibert Commerson, care, în timpul cercetărilor sale despre Mauritius din 1771, a făcut descoperirea. Deși genul „Hortensia” exista deja înainte de descoperirea lui Commerson, abia atunci numele hortensiei a devenit oficial. Originea acestui denunț este plină de mister și ar proveni aparent dintr-o relație de dragoste și s-ar referi la Hortense, amanta lui Commerson. De atunci hortensia s-a stabilit în toate țările prin care a trecut, dar rămâne o emblemă incontestabilă pentru cultura asiatică, care chiar îi dedică un festival în Japonia în lunile de vară de înflorire.

Care este semnificația hortensiei?

Istoria hortensiei îți arată pofta de călătorie. Această floare de grădină nu are probleme de adaptare și, prin urmare, vine minunat într-un buchet. Prin urmare, semnificația hortensiei trebuie urmată îndeaproape pentru a oferi florile sale magnifice. Hortensia este ideală și renumită pentru că a venit să înflorească cu ocazia Zilei Mamei căreia îi poți oferi buchete de hortensii superbe. Înflorirea sa coincide plăcut cu această zi unică atât de plăcută de sărbătorit după imaginea iubirii filiale. Dincolo de Ziua Mamei, hortensia și diferitele sale culori au alte semnificații care vor spori diversitatea limbajului florilor.

Iată câteva mesaje trimise de frumoasa floare de hortensie:

  • „Sentimentele mele sunt profunde și sincere.”
  • „Mulțumesc pentru tot ce ai reușit să faci pentru mine.”
  • “Te iubesc mamă.”
  • „îți doresc succes profesional și personal.”
  • „Trăiască proaspeții căsătoriți!”
  • „Generozitatea ta este ca hortensia: apreciată și de neegalat.”

Hortensia va putea fi oferită pentru a mulțumi cuiva drag, pentru o nuntă la care ești invitat sau pentru o declarație de dragoste. Se va combina perfect cu alte plante pentru a forma buchete generoase care îi vor încânta pe destinatari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>