post

Costurile procedurilor de ortodonție

Albirea dinților este o procedură obișnuită pentru pacienții din clinica dentară Dento Care Virtuții. Clinica oferă serviciul de detartraj pret la ofertă, alegând unul dintre pachetele afișate pe site-ul clinicii. Desigur, nu întotdeauna un zâmbet alb ca zăpada a fost un simbol al frumuseții și al succesului. De exemplu, în Evul Mediu, aristocrația prefera să afișeze dinții cariați, în Imperiul Roman purtau proteze de aur, iar frumusețile Chinei antice își înnegreau dinții special. Atunci când se efectuează diverse tehnici, fie albirea dinților cu o metodă profesională, fie una non-profesională, se folosesc geluri speciale de albire. Substanțele active utilizate aici sunt peroxidul de hidrogen sau peroxidul de carbamidă.

De asemenea, compoziția poate include medicamente precum: fluor, fosfat de calciu amorf, azotat de potasiu, acestea fiind necesare pentru tratamentul deteriorării minore a smalțului. În plus, aceste preparate oferă smalțului dinților strălucire la sfârșitul procedurii de albire. În unele cazuri, acest gel poate conține și ingrediente speciale care au un efect calmant asupra gingiilor și a dinților.

Ce este curățarea cu ultrasunete?

Aceasta înseamnă în primul rând, îndepărtarea plăcii și tartrului cu ajutorul unui laser cu ultrasunete. Dispozitivul este o mică instalație cu un vârf (dispozitiv scaler) din care sunt furnizate apă și unde cu ultrasunete. Datorită vibrațiilor cu ultrasunete, este curățată nu numai suprafeţei dintelui, ci se efectuează o curățare profundă în canalele parodontale. În comparație cu alte metode, metoda cu ultrasunete este sigură și nedureroasă. Orice disconfort în timpul detartrajului cu ultrasunete, poate fi corectat cu un anestezic local mic (de exemplu, pentru a elimina depunerile subgingivale).

Curățarea cu ultrasunete a dinților se poate face fără a te gândi la pericolele și dezavantajele acesteia. Această metodă s-a stabilit de mult timp ca o excelentă prevenire a bolilor dentare (carii, bolile parodontale, dezvoltarea periimplantitei etc.). Într-adevăr, cu o astfel de igienă, nu numai depozitele dentare sunt îndepărtate, ci se menține și o microfloră sănătoasă, bacteriile fiind îndepărtate.

Albirea dinților cu procedura Air Flow

Procedura Air Flow poate fi numită un tip de curățare mecanică folosind tehnici dentare speciale. În timpul implementării sale, bicarbonatul de sodiu amestecat cu apă și aer este eliberat pe suprafața smalțului. Tehnica are următoarele avantaje față de cea cu ultrasunete: este eficientă în prezența coroanelor, protezelor, aparatelor dentare, implanturilor; este caracterizată printr-un minim de senzații dureroase; are semnificativ mai puține contraindicații.

Curățarea cu ultrasunete

Curățarea cu ultrasunete implică acțiunea undelor generate de un aparat special asupra dinților cu un vârf scaler. Datorită acestui efect, placa dentară este zdrobită și apoi spălată cu apă. Aspectele pozitive ale metodei includ absența efectelor mecanice și chimice asupra smalțului (ceea ce înseamnă că probabilitatea deteriorării acestuia este redusă la zero, dacă se respectă procedurile); impact negativ minim asupra gingiilor; capacitatea de a elimina depunerile indiferent de localizarea lor (inclusiv în spațiile interdentare și sub gingii), precum și de grosimea lor; eficiență ridicată pentru tartru (chiar și vechi); albirea dinților mai vizibilă; efect bactericid suplimentar. Stomatologii clinicii DentoCare Virtutii îți vor împărtăși informații detaliate despre procedurile de detartraj a dinților și apoi te vor ajuta să alegi cel mai bun pachet în funcție de posibilitățile tale materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>