Afacerile merg bine online

 

img-sec-dedicated-company-features

Chiar daca lumea magazinelor de facto este afectata in aceste zile de criza, mediul online este intotdeauna unul sigur, deoarece afacerile care trec pe o schema digitalizata beneficiaza de mult mai multa reclama, avand si mai multi clienti.

Este important pentru orice afacere sa inteleaga benficiile unui site web, deoarece acesta poate fi o sursa sigura de venit in timpuri dificile. Thc.ro ofera servicii de inregistrare domenii, dar si web hosting de cea mai buna calitate la preturi atractive.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest termen inca, inregistrarea numelor de domeniu este actul de a rezerva un nume pe Internet pentru o anumita perioada, de obicei un an. Este important sa stiti ca acest domeniu va ramane al vostru atata timp cat il reinnoiti si nu exista nicio modalitate de a cumpara un nume de domeniu pentru totdeauna.

Inregistrarea numelor de domeniu este necesara pentru un site web, un e-mail sau un alt serviciu web. Cu toate acestea, nu trebuie sa inregistrati intotdeauna un nume de domeniu nou. Multe companii va permit sa folositi subdomenii ale numelor de domeniu pentru un site web sau puteti avea un e-mail cu domeniul lor principal (ex. Yahoo.com, gmail.com).

Cel mai important lucru despre inregistrarea unui nume de domeniu este faptul ca va ofera personalitate si identitate recunoscuta. Dupa ce inregistrati un nume de domeniu, informatiile despre proprietarul acestuia sunt disponibile publicului. Pretul pentru inregistrarea unui nume de domeniu variaza mult in functie de extensia sa. De exemplu, cea mai comuna, “.com”, este cea mai accesibila, in timp ce unele extensii de nume de domeniu specifice fiecarei tari difera in preturi.

Lista cu preturi Domenii Web disponibila pe site-ul Thc.ro ofera informatii clare si extrem de utile cleintilor care doresc sa obtina un astfel de domeniu. Un nume de domeniu adauga credibilitate companiei dvs. mici. Daca aveti propriul nume de domeniu, compania dvs. arata profesional. Daca publicati site-ul dvs. printr-un ISP sau un site gratuit de gazduire web, veti ajunge cu o adresa URL. Aceasta adresa generica nu inspira incredere intr-un client precum un nume de domeniu. Si din moment ce multi oameni inca nu au incredere in internet si in comertul electronic, veti dori sa faceti tot ce puteti pentru a demonstra ca mica afacere merita banii clientilor. Un nume de domeniu spune ca va ganditi pe termen lung. A avea un nume de domeniu indica faptul ca sunteti parte a revolutiei digitale si implica faptul ca sunteti la curent cu tehnologiile emergente. Indiferent daca acest lucru este adevarat sau nu, faptul ca un nume de domeniu propriu va poate pune in fata concurentilor.

Un nume de domeniu adauga mobilitate prezentei dvs. pe Internet. Detinerea propriului nume de domeniu va permite sa luati acest nume cu dvs. daca transferati gazde Web sau treceti la propriul dvs. server intern. Daca nu detineti numele de domeniu, va trebui sa luati o adresa URL noua, care va distruge marca creata de dvs. cu prima adresa, iar aceste lucruri va sunt puse la dispozitie la un simplu click aici.

Thc.ro are cele mai  bune preturi pentru servicii de inregistrare domenii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>