post

Frica de contactul cu angajatorul

Fobia de contactele cu angajatorii te poate afecta pentru mult timp, in cazul in care ai trait dezamagiri dupa dezamagiri legate de agajare.
Le-am scris angajatorilor nepasatori, cand aveam nevoie de un loc de munca si nu am primit raspuns nici astazi, dupa 20 de ani. Nu s-a pierdut scrisoarea, cum se motiveaza de obicei, cand nu doresti sa raspunzi unei persoane, am verificat asta la rubrica send din e-mail, ci am fost atat de neinsemnata, incat nu s-au obosit sa imi raspunda!
Poate ca nici nu au deschis documentele sa imi vada CV-ul si nu au citit scrisoarea de intentie. Alte contacte de care mi-a fost teama?
Am fost chemata la inteviu de angajare, am dat proba de lucru si m-au expediat acasa cu promisiunea:

moneygirl2
-Va sunam noi si va comunicam rezultatul!
Cred ca ati inteles ca nici astazi nu am primit un raspuns de la ei, noroc ca am un loc de munca dobandit prin intermediul celui mai atent angajator din Bucuresti: contact videochat Bucuresti.
Dupa atatea dezamagiri, mi-am facut curaj si am intrat pe site-ul celui mai mare studio videochat, Money-studio.ro cautand posibilitatile de contact. Fobia de contactare a angajatorului a fost invinsa de urmatoarele aspecte:
-cum am intrat pe site, cum am fost incurajata sa pun intrebari de catre operatoarea de serviciu. In sfarsit cineva ma baga in seama. Mai mult de atat ea m-a incurajat sa completez formularul de contact online si sa ma pregatesc sa lucrez la ei.
-existau multe posibilitati de contact: telefonic, prin formularul electronic pus la dispozitie
-pe adresa de e-mail.
-salariile gigantice de 10 000-50 000 de dolari pe luna. Pentru suma asta, merita sa incerc. Am uitat sa va spun o alta experienta nefasta cu alt angajator si contactele sale. M-a sunat sa imi spuna ca postul este al meu, dar mi-a comunicat salariul. Nu-mi ajungea nici de transport de la domiciliu la locul de munca, plus ca mi s-a spus ca voi fi trimisa la targurile din tara si ca nu voi avea sarbatori libere, fiindca atunci organizam expozitii de icoane si de produse traditionale.
-oportunitatile pe care le ofera angajatorul salariatelor: posibilitatea de cumparare a unui apartament de lux in zone rezidentiale, accesul la operatii estetice in rate (augmentare de buza si de sani, ridicarea posteriorului, lifting, depigmentare cearcane), masina in rate, excursii in strainatate si haine de la magazinele de lux din Bucuresti.
-premiile puse in joc pentru cele mai eficiente modele videochat: apartament, masina, excursie sau voucher de la magazinele exclusiviste.
-posibilitatea continuarii studiilor si a policalificarii. Acest angajator oferea libertate deplina si sanse de dezvoltare personala.
Money-studio.ro m-a introdus in lumea buna, iar contactarea angajatorilor a fost o placere. Conversatia a decurs placut si onestitatea angajatorului s-a dovedit reala 100% prin tot ceea ce am reusit sa realizez. Si-au onorat toate promisiunile fata de mine si nu am cuvinte sa le multumesc pentru asta!
Sunt produsul material si spiritual al studioului de videochat prezentat mai sus si le multumesc ca m-au vindecat de fobia contactarii angajatorilor! Au fost singurii care mi-au oferit mai mult decat puteam spera.
Va aflati in cautarea unui loc de munca? Nu ezitati sa sunati, sa completati formularul online de pe site-ul prezetat mai sus, adresat direct angajatorului sau sa ii scrieti un e-mail. Veti primi raspuns in secunda urmatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>