Cum alegi un decantor de ceara profesional

incalzitor-dublu-de-ceara-traditionala-cu-doua-termostate-ac005

Exista tot mai multe persoane care investesc bani si timp in tratamentele de infrumusetare. Tot mai multe femei renunta la metodele clasice pe care le pot realiza acasa, indrumate de mame sau prietene si aleg tratamente profesionale in saloane. De pilda, in ceea ce priveste epilarea, stim cu totii ca exista mai multe metode, unele mai eficiente, altele mai putin eficiente care folosesc sau nu diferite ustensile asa cum este si un decantor ceara.

Decantorul de ceara se foloseste in cazul epilarii cu ceara. Chiar daca exista o multime de metode pe care le poti alege pentru a te epila cu ceara acasa, totusi cele mai bune rezultate apar la saloane, unde se folosesc produse profesioanale. In plus, metoda de lucru nu e aceeasi. Nu vei reusi sa te epilezi singura mai bine decat ar face-o  o alta persoana.

Cu siguranta stii cateva lucruri despre instrumentele utile cand vine vorba de epilarea cu ceara, dar acum ai ocazia sa afli mai multe lucruri interesante. Unul dintre cele mai folositoare instrumente este decantorul de ceara. Acest instrument este recomandat pentru saloane, in special, unde se realizeaza aceasta activitate in mod repetitiv. Cum te asiguri ca alegi un decantor profesional pentru salonul tau vei afla in randurile ce urmeaza.

Fie ca stiai sau nu, decantorul de ceara se foloseste pentru a pastra ceara la temperatura optima. Este prevazut cu doua cuve in care se depoziteaza ceara cu capacitati diferite (de la 450 ml si pana la 10 L). Daca salonul tau este deja cunoscut si ai foarte multe cliente asigura-te ca alegi un decantor de ceara cu capacitate mare la cuve pentru a incalzi o singura data ceara de care ai nevoie pentru epilarea mai multor cliente.

Un decantor de ceara nu numai ca pastreaza ceara, dar o si filtreaza cu ajutorul unei site din inox pentru a putea fi refolosita. Pentru a te asigura ca alegi calitate in cazul unui astfel de produs urmareste o marca buna de astfel de produse, capacitati si putere mari ale aparatului. Te poti consulta cu alte persoane care folosesc astfel de instrumente sau sa citesti parerile celor care deja au cumparat.

Nu ai gasit inca un decantor ceara profesional? Vezi ofertele din magazinul Trendis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>