post

Cris Smile iti readuce zambetul pe buze

Sanatatea trebuie sa fie mereu pe primul loc. Si cu toate astea, multi dintre noi uitam sa acordam o atentie sporita si sanatatii orale. Poate din comoditate, majoritatea ne rezumam doar la un simplu periaj… si atat. Desi nu ar strica sa completam rutina de ingrijire a dintilor cu apa de gura si ata dentara.

Daca multi fug de anumite aspect legate de sanatatea orala, mult mai multe persoane inca au reticente in ceea ce priveste un aparat dentar, cu toate ca rolul lui este sa ne corecteze dantura, astfel incat sa zambim din nou cu incredere, fara sa ne fie rusine de proprii dinti.

Pentru asta si pentru mult mai multe alte probleme dentare, Cris Smile, stomatologie cu personal profesionist si bine pregatit in domeniu, este alaturi de noi, pentru a ne readuce zambetul pe buze.

Am avut personal parte de aparat dentar, in copilarie, cu toate ca pe vremea accea acestea nu erau asa cunoscute. Si daca acum putem sa incadram aparatele dentare intr-un nou trend, ceva ce porti ca este la moda, ei bine, pe vremea mea el era o necesitate la care apelai doar daca aveai cu adevarat probleme ortodontice.
Nici preturile nu erau dintre cele mai ieftine, dar daca se impunea, atunci nu aveam decat sa ma supun doctoritei stomatolog.

Calitate si profesionalism la preturi accesibile

Personalul calificat al cabinetului stomatologic Cris Smile Bucuresti este gata oricand sa iti inlature orice nelamurire si sa te ajute, in orice problema legata de sanatatea orala.

Rolul lor de baza incepe cu terapiile profesionale pe care ei le propun, terapii ce sunt propuse datorita personalului medical competent, bine pregatit, ce pune la dispozitia pacientilor intreaga lor cunoastere, plus aparatura de ultima generatie cu care este dotat cabinetul.

Filozofia Cris Smile crede in estetica si functionalitatea danturii. Acestia mizeaza pe colaborarea dintre medici si pacienti si pe terapiile fara durere.

Date de contact

Locatia: Rahova – Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5 Bucuresti
E-mail – office@cris-smile.ro
Telefon – 021 423 0072
Mobil – 0723 918 404

Program

Luni – Vineri : 09:00 – 21:00
Sambata : 10:00 – 14:00
Duminica : Inchis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>