Alerta Media: Razer Sparge Noi Bariere De Performanta – Pentru Prima Data in Lume, Un Polling Rate Real De 8000 Hz in Mod Wireless

Picture1

Razer lansează o actualizare revoluționară pentru Razer Viper Mini Signature Edition, prima rată reală de polling de 8000 Hz pentru un mouse wireless la nivel mondial.

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE: Razer a dezvăluit o actualizare de firmware revoluționară pentru Razer Viper Mini Signature Edition, ce stabilește un nou standard de referință în industrie în ceea ce privește performanțele în gaming, prin introducerea unei rate reale de eșantionare (polling rate) wireless de 8000 Hz, ce implică eșantionarea la fiecare 0,125 ms. Această actualizare aduce brandul Razer în poziția de a fi primul din lume care atinge acest nivel fără precedent al tehnologiei wireless, consolidându-și astfel și mai mult poziția sa de lider în industrie, dar și angajamentul său de a oferi cea mai bună experiență de joc.

De-a lungul anului trecut, Razer a introdus in mod constant inovații de top în industrie care au consolidat poziția sa de lider mondial in industria de gaming. Printre inovații se numără senzorul optic Focus Pro 30K, cu o precizie de rezoluție de 99,8% – cel mai precis senzor de până acum – și cea de-a treia generație de switch-uri optice pentru mouse, ce a împins limitele fiabilității până la 90 de milioane de clicuri. Combinând aceste tehnologii de ultimă generație, Viper Mini Signature Edition rămâne cel mai performant de pe piață.

Tehnologia wireless HyperPolling a Razer oferă o acuratețe și o reactivitate fără egal, aceasta fiind instrumentul suprem pentru jucătorii competitivi. Dongle-ul cu design elegant se conectează fără efort la PC prin USB Type C și dispune de o lumină LED personalizabilă. Jucătorii pot ajusta rata de eșantionare folosind Razer Synapse pe PC, selectând între 125 Hz și rata revoluționară de 8000 Hz. Această versatilitate le permite jucătorilor să optimizeze performanța în funcție de specificul jocului lor, adaptând rata de polling pentru fiecare joc din biblioteca lor.

Noul firmware pentru Viper Mini Signature Edition, care activează rata reală de eșantionare wireless de 8000 Hz este acum disponibil pentru descărcare aici. Cei care dețin mouse-ul pot experimenta această actualizare revoluționară începând cu 24 aprilie 2023. Acest update redefinește standardele categoriei de mouse-uri de gaming si consolidează și mai mult poziția Razer ca alegere supremă pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Razer Viper Mini Signature Edition, vă rugăm să vizitați acest link.

Pentru mai multe informații despre Razer HyperPolling Wireless, vă rugăm să vizitați acest link.

DE CE: Update-ul Razer HyperPolling 8000 Hz Wireless pentru Razer Viper Mini Signature Edition setează noi standarde pentru perifericele wireless de gaming, oferindu-le gamerilor viteză, acuratețe și reactivitate de neegalat.

CÂND:  Disponibil de pe 24 aprilie, la acest link.

RESURSE: Informații despre procesul de actualizare: LINK  (pagină disponibilă începând cu 24 aprilie)

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>