Noul monitor de gaming Evnia 42M2N8900 de la Philips: Ecran OLED de 42 inci, rezolutie 4K si sistem de iluminare ambientala Ambiglow

Noul brand Philips, Evnia, a cărui viziune este de a crea un mediu primitor și inovator în lumea gamingului, anunță lansarea noului monitor de gaming Evnia 42M2N8900.

Philips Evnia 42M2N8900

Noul monitor face parte din gama de top Evnia 8000, o serie menită să ofere prin caracteristicile sale moderne experiențe de gaming memorabile. Aceste caracteristici includ: afișaj True 10-bit pentru gradienți de culoare mai uniformi, afișaj OLED pentru un contrast puternic, rată de reîmprospătare de 138hz, timp de răspuns 0,1ms GTG pentru o reacție rapidă, DTS pentru un sunet îmbunătățit și rezoluție UltraClear 4K UHD (3840×2160) pentru imagini clare. În plus, noul monitor se mândrește cu o ramă subțire pe 4 laturi, un ecran de 42″, KVM pentru gestionarea unei configurații cu două PC-uri, un port USB-C și un stand cu înălțime reglabilă.


Iluminarea de fundal Ambiglow, un semn distinctiv al fiecărui monitor recent din seria Evnia 8000, este prezentă și la modelul 42M2N8900 pentru a crea o ambianță plăcută și pentru a îmbogăți experiența de utilizare.

“Sunt foarte încântată să anunț lansarea noului model Philips Evnia. Sperăm ca acest produs să vă uimească cu adevărat. Pe lângă viteza incredibilă în timpul jocurilor, acest produs are imagini de neegalat. Cu noua tehnologie OLED, gamerii pot experimenta o lume a jocurilor plină de culori strălucitoare și un contrast impresionant,” a declarat Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories.

Având în vedere că unul dintre obiectivele gamei Evnia 8000 este de a rafina experiența de gaming, noul model de gaming cu tehnologie OLED se pretează perfect acestui scop datorită ecranului mai mare, a culorilor mai strălucitoare, a imaginilor rapide și funcției Ambiglow de la Philips.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 42M2N8900 va fi disponibil începând cu luna martie la prețul recomandat de 8359 lei.

Accesoriile menite să completeze experiența monitoarelor Evnia vor fi disponibile începând cu iunie 2023

Mai multe detalii despre Philips Evnia aici:

https://www.evnia.philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>