Magazinul online Mobino.ro lanseaza campania de reduceri BUZZ DAYS

Mobino.ro lanseaza BUZZ DAYS, campanie promotionala cu lichidare de stocuri la sute de produse! Doar pana pe 16 august profiti de reduceri masive de pana la 49% la o gama variata de produse electronice si electrocasnice.

Sub sloganul “Dam cu preturile de pamant!”, Mobino doreste sa rupa barierele in ceea ce priveste preturile. Cu sesiuni de cumparaturi online la preturi accesibile tot timpul anului, Mobino.ro coboara acum si mai mult pragul reducerilor si arata cu adevarat ce inseamna hard discounts.

Pasionatii de tehnologie pot achizitiona telefoane inteligente si accesorii, casti, boxe impermeabile, smartwatch-uri, bratari fitness si nu numai,  la cele mai bune preturi.  Reduceri masive sunt si la categoriile de accesorii pentru gadgeturi si audio, la branduri precum Samsung, Apple, Xiaomi sau JBL. Pe langa acestea, in oferta magazinului se regasesc reduceri substantiale si la alte categorii precum conectica, jucarii, produse din categoria pentru casa si gradina, dar si aparate electrocasnice.

Buzz Days

Lansat in 2021, brandul Mobino a devenit rapid unul dintre magazinele online preferate. Cu oferte competitive tot timpul anului, serviciu rapid de livrare si un site cu un design atractiv, Mobino.ro este un jucator principal pe piata retailerilor online.

Campania de reduceri BUZZ DAYS este valabila in perioada 9 – 16.08.2022 si este disponibila la adresa https://mobino.ro/promotii-new. Regulamentul campaniei este disponibil pe site www.mobino.ro.

 

Reduceri irezistibile BUZZ DAYS 2022

  • Telefon: https://mobino.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-s21-dual-sim-256-gb-8gb-ram-5g-phantom-black
  • Telefon: https://mobino.ro/telefon-mobil-motorola-edge-5g-6gb-ram-128gb-dual-sim-solar-black
  • Casti: https://mobino.ro/casti-in-ear-jbl-tune-110-wireless-bluetooth-albastru
  • Ceas: https://mobino.ro/smartwatch-garmin-swim-2-android-ios-bluetooth-gps-silicon-whitestone
  • Boxa: https://mobino.ro/boxa-portabila-jbl-boombox-2-bluetooth-powerbank-negru
  • Husa: https://mobino.ro/husa-telefon-apple-pentru-iphone-xs-max-silicon-midnight-blue
  • Robot bucatarie: https://mobino.ro/mini-tocator-black-decker-bxch120e-alb
  • Playmobil: https://mobino.ro/echipa-de-spioni-cu-submarin-playmobil-multicolor

 

Despre Mobino.ro

Mobino este un brand aproape de clienti, ce pune la dispozitie produse de calitate, selectate cu grija, la cele mai competitive preturi. Promotiile de pe site se schimba zilnic, astfel incat sa acopere o plaja cat mai larga de interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>