Noul X8 de la HONOR, disponibil în rețeaua națională Vodafone

Cu un design subțire și ușor și rame ultra-înguste, noul HONOR X8 este acum disponibil în rețeaua Vodafone

.

București, 5 august 2022 –  Brandul de tehnologie HONOR anunță că cel mai nou membru al seriei consacrate X a brandului este acum disponibil în rețeaua națională a Vodafone în două culori: Midnight Black și Ocean Blue.

Oferind o experiență de divertisment vizual cu adevărat captivantă și o serie de soluții tehnologice inovatoare, HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe care depășesc așteptările consumatorului – toate acestea la un preț accesibil. Modelul X8 rulează pe Android 11 cu Google Mobile Services (GMS).

Suntem mândri să anunțăm că am finalizat rețeaua de distribuție pentru modelul X8 prin accesarea rețelei naționale Vodafone la începutul lunii august a acestui an. În acest fel, HONOR X8, care include toate ingredientele necesare pentru nevoile generației de astăzi, dornică de conținut vizual de calitate, va fi disponibil pentru toate categoriile de public la prețuri accesibile”a spus Zachary Jiang, Președinte Honor pentru CEE și Europa de Nord.

HONOR X8

HONOR X8 este disponibil atât online, pe www.vodafone.ro, cât și în toate magazinele Vodafone din întreaga țară. Pe lângă rețeaua Vodafone, modelul X8 se regăsește și în lanțurile de magazine Orange, Altex, eMag și Media Galaxy.

HONOR X8: Procesor cu performanță superioară, cu capabilități foto și video premium, deghizat într-un telefon confortabil și cochet

Fiind incredibil de subțire, elegant și modern, HONOR X8 a fost proiectat cu o carcasă ultra ușoară, cu un design cu margini plate și colțuri rotunjite elegante pe toate cele patru laturi.

Modelul dispune de un ecran HONOR FullView de 6,7 inchi cu claritate sporită și o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii. Oferind o experiență fotografică excepțională, HONOR X8 are o configurație de cameră quad, care include o cameră principală de 64 MP, o cameră wide de 5 MP, o cameră macro cu detecție de 2m și o cameră Bokeh cu detecție de 2m.

HONOR X8.

HONOR X8 este un smartphone puternic, dotat cu Qualcomm Snapdragon® 680, un procesor avansat cu 6 nuclee, conceput pentru a oferi performanțe superioare, economisind, în același timp, autonomia bateriei – și cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în memorie RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi extinsă la 8GB RAM, permițând utilizatorilor să folosească multiple funcții ale telefonului și aplicații în același timp.

HONOR X8 este echipat cu o baterie de 4000 mAh, care garantează o durată lungă de funcționare, oferind o redare de până la 13 ore de conținut video YouTube, 19 ore de navigare pe web și 9,3 ore de gaming la o singură încărcare. Prin încărcătorul cu fir HONOR SuperCharge de 22,5 W, o încărcare de doar 10 minute a bateriei asigură o redare de până la trei ore de video online.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.hihonor.com/ro.

Despre HONOR

Înființată în 2013, compania HONOR este lider global în furnizarea de dispozitive inteligente. Ne angajăm să devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial și să oferim o viață inteligentă în toate scenariile și pe toate canalele, pentru toți oamenii. Punând accentul strategic pe inovație, calitate și servicii, HONOR se dedică dezvoltării tehnologiei care dă putere oamenilor din întreaga lume să se autodepășească prin capacitățile sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin tehnologia de perspectivă, creând o nouă lume inteligentă pentru toți, cu portofoliul său de produse inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați HONOR pe www.hihonor.com.

https://www.instagram.com/honor_romania/

https://www.facebook.com/HonorRomania 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>