Acer anunță noul Swift 5, un laptop ultraportabil premium și performant

Noile modele Acer Swift 3 sunt echipate cu procesoare Intel Core din a 12-a generație

 

Cuprins:

  • Noul Acer Swift 5 este un laptop premium, conceput pentru profesioniștii mobili, care reunește componente interne puternice și un ecran WQXGA superb, într-un șasiu subțire și ușor.
  • Noul Acer Swift 3 este un laptop de 14 inchi perfect pentru cei cu un stil de viață activ, oferind performanțe solide pe lângă o serie de opțiuni de culoare elegante.
  • Ambele modele sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel®Core™ din a 12-a generație și grafică Intel® Iris® Xe

Acer și-a actualizat populara linie de notebook-uri Swift cu modele noi ale seriilor Swift 5 și Swift 3. Pentru a depăși limitele a ceea ce este posibil cu un dispozitiv subțire și ușor, aceste laptop-uri noi vin cu procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație, ecrane superbe și o durată de viață a bateriei suficientă pentru tot parcursul zilei. Pe scurt: oferă tot ce are nevoie un profesionist aflat mereu în mișcare.

Acer Swift 3_color

„Conceput pentru profesioniștii mobili, cel mai recent Acer Swift 5 oferă un echilibru perfect între performanță și portabilitate”, a declarat James Lin, Director General, Notebook-uri, IT Products Business, Acer. „Laptop-ul certificat Intel Evo nu oferă doar o experiență grozavă de utilizare, dar are și un șasiu unibody elegant, subțire și ușor, plus un ecran tactil superb.”

„Intel și Acer au o lungă istorie de colaborare pentru a furniza laptop-uri uimitoare”, a declarat Josh Newman, VP și Director General – Client Computing Group Mobile Innovation. „Acum, mai mult ca niciodată, inginerii noștri sunt concentrați pe experiențele care contează cel mai mult cu platforma Intel® Evo™, alimentată de procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație.”

 Acer Swift 5_2.1

Premium, performant și ușor

Noul Acer Swift 5 (SF514-56T) este un laptop premium, conceput pentru profesioniștii mobili care trebuie să lucreze din mers și să arate bine în timp ce fac acest lucru. Cu toate acestea, sub acest aspect elegant, șasiul unibody CNC al laptopului echipează un procesor Intel® Core™ din a 12-a generație cu până la 12 nuclee și grafică Intel® Iris® Xe – toate în timp ce păstrează o greutate de 1,2 kg datorită construcției din aluminiu. Grosimea de doar 14,95 mm este completată de 16GB memorie dual-channel LPDDR5 și până la 2TB de stocare pe SSD PCIe Gen 4.

Proiectat special pentru o utilizare fără efort, Swift 5 dispune de Windows Hello încorporat într-un cititor de amprentă aflat pe butonul de pornire, pentru a oferi conectări mai convenabile și mai sigure. Cortana cu voce funcționează ca asistent personal de productivitate. Laptopul a fost, de asemenea, verificat cu Intel® Evo™ pentru a îndeplini obiectivele cheie ale experienței cum ar fi pornirea instantanee și oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore. În plus, o încărcare de doar 30 de minute a bateriei oferă peste 4 ore de funcționare.

Ca un ultim detaliu, touchpad-ul OceanGlass™ al laptopului a fost fabricat din deșeuri de plastic recuperat din ocean, oferind o senzație tactilă elegantă, asemănătoare sticlei. Această distincție “verde” nu vine cu prețul performanței: touchpad-ul are o certificare Microsoft Precision Touchpad și acceptă gesturi cu mai multe degete.

Acer Swift 5_1.1

Display tactil superb

Acer Swift 5 dispune de un superb ecran tactil WQXGA (2560×1600) plus o serie de funcții centrate pe utilizator care îl ajută să iasă în evidență. Utilizatorii vor observa imediat ramele subțiri de pe toate cele patru laturi ale ecranului, permițând un raport ecran-șasiu de 92,22%. Un raport de aspect de 16:10 oferă mai mult spațiu vertical pe ecran decât raportul tradițional de 16:9, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vedea mai mult dintr-un document sau o foaie de calcul înainte de a fi nevoie să deruleze. Ecranul este acoperit cu un strat de sticlă Antimicrobian Corning® Gorilla® care este rezistent și tratat cu ioni din argint pentru a proteja suprafața de microbi.

Swift 5 este o alegere deosebit de bună și pentru cei care lucrează de acasă sau în deplasare și care participă frecvent la multe teleconferințe. Webcam-ul FHD MIPI folosește tehnologia Acer de reducere a zgomotului temporal (TNR) pentru a oferi feedback video de înaltă calitate, chiar și în condiții de lumină scăzută, în timp ce tehnologii precum Acer PurifiedVoice™ cu reducerea AI a zgomotului asigură că vocea utilizatorului se aude puternic și clar. Laptopul vine și cu Wi-Fi 6E pentru o conectivitate generală îmbunătățită.

Răcire și conectivitate

În sprijinul hardware-ului puternic, Swift 5 este echipat cu o gamă impresionantă de soluții termice. Tastatura sa iluminată are un design cu guri de intrare a aerului, fiind capabiă să elimine cu 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard, în timp ce un sistem TwinAir cu ventilator dublu și conductele de căldură D6 cresc și mai mult fluxul de aer și eficiența termică. Utilizatorii pot adapta această performanță de răcire pentru a se potrivi sarcinii curente, apăsând „Fn+F” pentru a comuta între trei moduri de utilizare: silențios, normal și performant.

Swift 5 reușește să ofere utilizatorilor tot ce este mai bun: este subțire și ușor, dar se mândrește și cu o selecție completă de porturi. Utilizatorii pot profita de două porturi Thunderbolt™ 4, un port HDMI 2.1 și două porturi USB 3.2 Gen 1 (dintre care unul poate fi folosit pentru a furniza energie dispozitivelor externe chiar și atunci când laptopul este oprit).

Acer Swift 3

Acer Swift 3 (SF314-512) este un laptop complet nou de 14 inchi, potrivit pentru utilizare în deplasare. Disponibil în trei culori atractive, dispozitivul echipează utilizatorii cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ din a 12-a generație și până la 2TB stocare pe SSD. Dispune de un afișaj luminos 16:9 QHD și o cameră web FHD cu tehnologia Acer TNR pentru apeluri video la calitate optimă, în timp ce Wi-Fi 6E și DTS Audio contribuie la o experiență de streaming excelentă. Sunt acoperite și porturile esențiale: USB Type-C, USB Type-A și HDMI 2.1.

Perfect pentru un stil de viață activ, Swift 3 poate fi încărcat rapid în orice moment, oferind 4 ore de viață a bateriei la o singură încărcare de 30 de minute. Swift 3 este echipat și cu sistemul de răcire cu două ventilatoare TwinAir de la Acer care oferă o îmbunătățire cu 65,8% față de performanța termică a unui singur ventilator.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift 5 (SF514-56T​) va fi disponibil în Europa din luna martie, la prețuri începând de la 1,799 EUR.

Acer Swift 3 (SF314-512) va fi disponibil în Europa din luna aprilie la prețuri începând de la 1,199 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea noilor produse pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor Acer prin www.acer.com.

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

 

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>