Noul concept Allview ERA Health se apropie de momentul prelansarii

Allview, este un brand romanesc plin de surprize, iar in perioada urmatoare asteptam cu nerabdare lansarea unui nou proiect.

Avem placerea de a va anunta intentia companiei Visual Fan de a deschide o noua linie de business, prin debutul pe piata serviciilor si lansarea conceptului Allview ERA Health.

Teaser Allview ERA Health (1)

La prima vedere, conform teaser-ului distribuit de firma brasoveana Visual Fan, Allview ERA Health este un proiect nou care pare sa fie un asistent de nutritie, excelent pentru cei care isi doresc sa aiba mai multa grija de sanatatea lor, printr-un consum corespunzator de produse alimentare, oferind posibilitatea de personalizare pentru fiecare user in parte si care va include diverse retete in functie de stilul de viata pe care si-l doreste fiecare utilizator.

In scurt timp urmeaza sa aflam cu exactitate despre ce este vorba si ce ne rezerva acest nou concept – Allview ERA Health.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>