Axis lanseaza camere dome cu noul chipset ARTPEC-8 si deep learning

Axis Communications anunta lansarea a doua camere pregatite pentru supravegherea la exterior si monitorizarea in cele mai dificile medii si temperaturi. Modelele dispun de cel mai nou SoC de la Axis, integreaza o unitate de deep learning si dispun de capabilitati performante de analiza. Mai mult, prin intermediul AXIS Camera Application Platform (ACAP) versiunea 4, se permite atingerea unui grad ridicat de inovare al dispozitivelor edge Axis bazate pe Inteligenta artificiala.

Ambele modele folosesc cupole speciale ce au rolul de a preveni reflexiile IR in conditii de praf, ploaie si zapada. In plus, Axis OptimizedIR ajuta la generarea de imagini clare, chiar si in conditii dificile de iluminare, iar Axis Lightfinder 2.0 si Axis Forensic WDR asigura imagini cu un gamut de culoare extins si detalii deosebite.

 

AXIS Q3538-LVE dispune de un senzor 4K si ofera imagini de calitate si detalii ce ajuta la procesul de investigare. Iar AXIS Q3536-LVE ofera imagini la o rezolutie de 4MP, fiind disponibila in doua variante: cu un obiectiv de 9mm wide, sau unul tele de 29mm.

Principalele caracteristici:

  • Imagini de calitate 4 MP/ 4K;
  • Suport pentru analiza cu deep learning;
  • Dome special ce nu este afectat de reflexii;
  • Caracteristici de cybersecurity integrate;
  • Disponibila in varianta wide sau tele.

Carcasele sunt rezistente la actele de vandalism, sunt robuste si permit camerelor sa functioneze chiar si in conditii extreme de temperatura. In plus, Axis Edge Vault protejeaza ID-ul dispozitivelor Axis si simplifica autorizarea acestora in retea. Camerele includ si un Trusted Platform Module (TPM), certificat FIPS 140-2 level 2. Aceste modele vor fi disponibile prin canalul de distributie Axis incepand cu trimestrul 4 din 2021.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>