ADATA anunță evenimentul online “Xtreme Innovation”

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță evenimentul de lansare online „Xtreme Innovation” ce va avea loc în data de 5 august 2021, ora 18.00. În cadrul acestui eveniment ce va fi transmis Live, compania va prezenta cele mai noi produse și soluții atât de la ADATA, cât și de la XPG, inclusiv unități SSD, module DRAM, carduri de memorie, componente și sisteme PC. Evenimentul va fi găzduit de personajul Mera al XPG și coincide cu aniversarea ADATA de 20 de ani.

Join us for the “Xtreme Innovation” Online Product Launch

Mera, ambasador al mărcii XPG – Debut surpriză

Protagonista poveștii XPG, MERA, reprezintă toți gamerii prin capacitatea ei de a face față provocărilor și de a descoperi tot ce e nou. Personajul MERA este îndrăgit de fanii din întreaga lume și a devenit un simbol al brandului XPG. Asistați la debutul ei în cadrul evenimentul de lansare online ADATA!

Watch the live broadcast to win great prizes

Urmăriți transmisia live și puteți câștiga premii interesante!

Urmăriți transmisia live a evenimentului pe YouTube, în data de 5 august, pentru a asista la lansarea celor mai noi produse ADATA și XPG. Iar dacă veți lăsa un comentariu în timpul evenimentului veți avea șansa de a câștiga un SSD, module DRAM sau un notebook XPG.

 

Evenimentul online ADATA 2021 “Xtreme Innovation”】

Despre ADATA – Inovăm viitorul

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numără printre primele 20 de branduri internaționale din Taiwan și deține peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități flash USB, carduri de memorie, unități SSD și unități HDD portabile. Cu un angajament în ceea ce privește inovația, calitatea și performanța, produsele ADATA au câștigat recunoaștere și premii internaționale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice și Taiwan Excellence. Pasărea colibri este mascota brandului ADATA și reprezintă agilitatea companiei de a inova și de a îmbunătăți viața oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informații, vizitați www.adata.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>