Vara asta alege parfumuri florale

Parfumurile orientale rafinate au o tradiție străveche, se bazează pe substanțe neobișnuite și abordări originale ale parfumierilor, atunci când creează noi compoziții de parfumuri florale.

Parfumurile florale arăbești sunt parfumuri care persistă,  parfumuri exotice cu note picante, calde, lemnoase și intens florale. Cele mai populare ingrediente din aceste parfumuri includ lemn de oud fin, scorțișoară, vanilie, piper, lemn de santal, chihlimbar și mosc. Parfumurile orientale care persistă, sunt o alegere excelentă pentru cei care visează la arome incredibil de intense. Prospețimea pe care o oferă parfumurile florale este de neprețuit, mai ales atunci când aerul este încălzit de razele fierbinți ale soarelui. Trandafir, iasomie, tuberoză, flor de măr, violete – acestea sunt doar o mică parte dintre florile cu care poți deveni seducătoare, reîmprospătată și cu care poți să-ți faci ziua mai frumoasă. Aceste parfumuri sunt proaspete, îți subliniază natura veselă și crează un sentiment de puritate și calm.

#7 - inforsportal.info - Zafaran - iulie 2021

Încearcă parfumul arăbesc Charm Oud

Este alegerea potrivită pentru doamnele care vor să seducă și nu se tem să-și urmeze visele. Parfumul va transmite încredere doamnei care îl poartă, subliniindu-i personalitatea. Parfumul proaspăt este potrivit pentru vară, dar poate fi purtat oricând. De asemenea, va cuceri femeia cercetătoare, incapabilă să reziste dorinței de noi aventuri. Lemnul de santal și notele lemnoase și dulci au fost adăugate la notele florale de iasomie, creând o combinație eficientă și exotică. Dacă ți-ai pregătit rochia de vară, atunci, mai ai nevoie de câțiva stropi de Charm Oud pentru a deveni seducătoare.

Aroma libertății, neașteptată, festivă și seducătoare persistă într-o nouă compoziție. Parfumierii păstrează nota dulce și o aplică într-un amestec și mai captivant. Noaptea din vara anului 2021 este pe cale să devină mai sălbatică și mai interesantă, deoarece parfumul arăbesc Charm Oud preia ideea gardeniei din original și o înlocuiește cu cea mai delicată și frumos mirositoare floare, iasomia. Se amestecă cu miere pentru a înmuia dulceața și se transformă într-o undă radiantă. Iar notele de bază vanilie, chihlimbar, mosc se îmbină cu căldura lemnului de santal note lemnoase și note dulci. Parfumul arăbesc Charm Oud floral este senzual, persistent și plin de surprize.

Parfumuri de vară seducătoare

Parfumul arăbesc Charm Oud este un parfum potrivit pentru utilizarea zilnică în lunile fierbinți de vară. Parfumierul Emper a creat un parfum interesant și senzual de vară. Dezvăluie iasomia puternică – un simbol al feminității. Este avangardist și puternic,  amestecat cu abilitate cu acorduri lemnoase și florale, devenind o compoziție care realizează armonie și are un efect de dependență. Condimentele picante completează carisma ei captivantă într-un parfum incitant, diferit și neobișnuit, un parfum seducător pe care fiecare doamnă sofisticată ar trebui să îl aibă.

Fără îndoială, vara este sezonul cel mai preferat din cauza zilelor calde de vară, a momentelor fără griji pe plajă și a petrecerilor nebunești cu prietenii. Sezonul acesta este unul dintre cele mai fără griji, iar alegerea de parfumuri de vară pentru femei este un moment bun. Poți alege parfumuri seducătoare femei, mai ușoare și mai proaspete, florale pe care ar trebui să le ai pentru vară, iar parfumurile mai puternice și mai grele să fie lăsate pentru toamnă și iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>