HUAWEI WATCH 3 Pro, HUAWEI WATCH 3 și laptop-uri de top cu plata în rate fără dobândă pe Huaweistore.ro

Utilizatorii au la dispoziție plata produselor integral și în 3 sau 6 rate fără dobândă

 

București, 25 iunie 2021 – Magazinul online Huaweistore.ro oferă o nouă opțiune de plată utilizatorilor săi pentru cele mai noi ceasuri HUAWEI WATCH 3 Pro si HUAWEI WATCH 3, dar și pentru întreaga gamă de laptop-uri. Astfel, cei interesați de achiziția acestor produse pot opta pentru plata în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.

Huawei CBG România introduce opțiunea de plată în rate fără dobândă clienților magazinului online www.huaweistore.ro. Astfel, deținătorii de carduri de credit Alpha Bank, BRD Bank, Banca Transilvania Star BT și Garanti Bank pot achiziționa laptop-uri sau seria de ceasuri Watch 3, cu plata în rate fără dobândă. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să selecteze produsul dorit, să-l adauge în coș, să parcurgă pașii până la completarea informațiilor privind plata cu cardul, urmând ca după introducerea datelor cardului bancar, sistemul de plată va detecta tipul de card folosit și va afișa opțiunea de selectare a modalității de plată: integral, în 3 sau 6 rate fără dobândă.

Imagine plata fara dobanda (1)

Seria WATCH 3 disponibilă pentru plata în rate fără dobândă

Cele mai nou lansate produse Huawei, seria WATCH 3, beneficiază, pe lângă oferta avantajoasă de bundle cu HUAWEI FreeBuds Pro pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Classic la prețul de 1.999 lei dar și pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Elite la prețul de 2.499 lei, si cu HUAWEI FreeBuds 4i pentru versiunile HUAWEI WATCH Active și Classic, la prețul de 1.699 lei, și de posibilitatea de plată în rate fără dobândă.

Noua serie HUAWEI WATCH 3 aduce consumatorilor un design elegant uimitor și, în același timp, caracteristici inteligente și îmbunătățite, cu o experiență a utilizatorilor impecabilă oferită de HarmonyOS 2. Acestea sunt concepute pentru o viață de zi cu zi cât mai elegantă și confortabilă. Gama de smartwatch-uri flagship HUAWEI WATCH 3 este prima care oferă apeluri e-SIM, măsoară temperatura pielii și, în plus, dispune și de o autonomie a bateriei de până la 21 de zile în Modul Ultra.

Gama de laptop-uri Huawei poate fi achiziționată în rate fără dobândă

HUAWEI MateBook D15, echipat cu procesor Intel® Core™ i3, laptop-ul cu cel mai avantajos preț din oferta Huawei, de 2.499 lei, poate fi achitat acum și în rate fără dobândă. MateBook D15 asigură o experiență de top în ceea ce privește munca pe mai multe platforme și dispozitive, datorită funcției avansate Huawei Share. Cu un ecran FullView foarte subțire, de doar 5,3 mm, și un raport ecran-corp impresionant de 87%, MateBook D15 este unul dintre cele mai mici, ușoare și performante laptopuri de 15,6 inci și are un nivel ridicat de portabilitate, fiind perfect pentru munca sau studiul de oriunde.

În cadrul seriei de oferte atractive, laptopurile MateBook D15 și D14  au parte în continuare de un cupon de reducere suplimentar, în valoare de 800 lei, ajungând la prețuri de  2.999 lei pentru D15 cu procesor Intel® i5 generația 10 și 3.099 lei pentru D14 cu procesor Intel® i5.

Toți cei care fac achiziții de pe www.huaweistore.ro  beneficiază de livrare gratuită și retur gratuit în 14 zile.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>