Acer anunță Swift X, laptop echipat cu grafică NVIDIA GeForce RTX Seria 30 și un design subțire și ușor

Echipat cu procesoare AMD Ryzen 5000

Acer a prezentat astăzi Swift X, cel mai nou membru al seriei populare de notebook-uri Swift. Conceput pentru a duce la un nivel superior design-ul ultra-portabil, acest laptop ultra-subțire și ușor se mândrește cu un procesor AMD Ryzen™ 5000 cu arhitectură „Zen 3” și cele mai recente procesoare grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 Ti.

„Noile modele de notebook-uri Acer sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor cea mai largă gamă de dispozitive ultraportabile, de înaltă performanță”, a declarat James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Profesioniștii au nevoie de un laptop elegant și suficient de compact pentru a fi luat oriunde, pe tot parcursul zilei, dar care trebuie să fie și suficient de puternic pentru a rula simultan mai multe programe care consumă resurse. Cu fiecare dispozitiv pe care îl lansăm, căutăm în permanență să atingem acest echilibru”.

Swift-X-SFX14-41G_02

„Alimentat de arhitectura extrem de eficientă și de puternică AMD „Zen 3”, noul Acer Swift X oferă o autonomie impresionantă a bateriei, într-un design ultra-portabil și performant”, a declarat Saeid Moshkelani, Senior Vice President and General Manager, Client Business Unit, AMD. „Suntem mândri să colaborăm cu parteneri-cheie precum Acer pentru a oferi soluții premium, fără compromisuri, pentru creatorii de conținut, streameri și profesioniștii creativi.”

Subțire, ușor și performant

Noul notebook Acer Swift X (SFX14-41G) reprezintă un nou segment în portofoliul Swift, primul din seria sa care vine cu grafică integrată, la o impresionantă greutate de 1,39 kg. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti cu arhitectură NVIDIA Ampere, alături de un procesor până la AMD Ryzen™ 7 5800U și memorie 16 GB RAM oferă o mulțime de putere profesioniștilor creativi, precum editorii video sau fotografi. Specific seriei Swift, toate aceste componente hardware au fost montate într-un șasiu metalic cu o grosime de doar 17,9 mm.

Capabilitățile de productivitate ale Acer Swift X sunt îmbunătățite și prin stocarea de până la 2 TB pe SSD și o baterie de 59 W cu încărcare rapidă, care oferă până la 17 ore de utilizare .

Reprezentare vibrantă a culorilor

Swift X are un afișaj FHD IPS de 14″ cu un raport ecran-carcasă de 85,7%, luminozitate de 300 nits și 100% sRGB – suficient pentru editarea de videoclipuri 4K sau fotografii. O gamă bogată de porturi, inclusiv USB Type-C cu funcții complete, asigură transferul de date ultra-rapid, streaming video și încărcarea bateriei, facilitând acest proces, în timp ce Wi-Fi 6 asigură o conectivitate generală mai rapidă.

Notebook-ul include și un senzor de amprentă pentru conectări mai sigure prin Windows Hello, tehnologie de suprimare a zgomotului ambiental pentru apeluri video mai clare și tehnologia Acer BlueLightShield care ajută la diminuarea oboselii ochilor în timpul sesiunilor lungi de utilizare.

Editare silențioasă și la temperaturi optime

Construit cu gândul la sesiuni de lucru mai complexe, noul Swift X utilizează un ventilator cu 59 de lamele de 0,3 mm și o pereche de conducte termice din cupru D6 pentru a optimiza eficiența termică. O serie de alte inovații îmbunătățesc, de asemenea, eficiența de răcire a notebook-ului: un design al tastaturii cu posibilitatea de admisie a aerului elimină cu aproximativ 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard și un inel stereo cu plan înclinat așezat de-a lungul vârfului ventilatorului oferă o îmbunătățire de până la 5 -10% a fluxului de aer.

Prețuri și disponibilitate

Noul Acer Swift X (SFX14-41G​) va fi disponibil în EMEA în această vară, la prețuri începând de la 899 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

 

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>