Huawei lansează MateBook X Pro, un notebook echipat cu procesor Intel Core de generația a 11-a

Noul notebook de 1,3 kg oferă o experiență de productivitate îmbunătățită

 

București, 22 aprilie 2021 – Huawei Consumer Business Group (BG) lansează ediția 2021 a notebook-ului HUAWEI MateBook X Pro, cu generația a 11-a de procesoare Intel® Core ™ i5 și i7, care oferă o viteză mult îmbunătățită față de predecesorul său și suportă colaborare multi-ecran, sunet surround și buton de pornire cu amprentă. Produsul este disponibil în rețelele de retail ale partenerilor Huawei, începând cu prețul recomandat de 8.699 lei cu TVA inclus.

 

Noul HUAWEI MateBook X Pro are un afișaj FullView cu o calitate a imaginii 3K HD. Procesoarele Intel® Core ™ de a 11-a generație lucrează cu un nou sistem inteligent de răcire pentru a oferi performanțe mai eficiente, facilitând atât munca, cât și viața de zi cu zi. Huawei Share elimină barierele interacțiunii între dispozitive și ajută utilizatorul să se bucure de fiecare aspect al unei vieți bazate pe AI. Noile tehnologii ingenioase oferă o ușurință de utilizare cu touchpad tactil HUAWEI Free Touch, ecran tactil multi-punct de înaltă precizie, microfoane dual edge și 4 difuzoare.

Huawei continuă să se concentreze pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor, ajutându-i pe aceștia să experimenteze o viață bazată pe AI cu noul MateBook X Pro. Produsul are un design excelent, echipare tehnică de nivel înalt și funcții interactive de colaborare inteligentă care îl fac cel mai bun partener de lucru, călătorii și divertisment pentru profesioniștii care pot aprecia tehnologia supremă și doresc să iasă în evidență”, a spus Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

HUAWEI MateBook X Pro (4)

Ușor și puternic

Corpul metalic ultra-subțire a fost fabricat prin tehnologia CNC și lustruit fin prin procese de înaltă precizie, asigurând o senzație fină și confortabilă la atingere. Cu o grosime de numai 14,6 mm și cântărind doar 1,33 kg, HUAWEI MateBook X Pro face ca fiecare călătorie să fie una confortabilă. HUAWEI MateBook X Pro este, de asemenea, disponibil în două variante de culoare: Space Gray și Emerald Green.

Cu un afișaj LTPS de 3K și un raport ecran-corp de 91%, HUAWEI MateBook X Pro oferă vizionare de înaltă definiție. Raportul de aspect 3:2 al ecranului este creat pentru productivitate, permițând utilizatorilor să navigheze și să creeze cu ușurință. Ecranul tactil multi-punct de înaltă precizie apropie experiența utilizării HUAWEI MateBook X Pro de cea a unui telefon mobil.

HUAWEI MateBook X Pro (3)

Procesorul Intel® Core ™ de a 11-a generație, combinat cu 16 GB de memorie LPDDR4x, oferă o performanță mai lină și o experiență mai eficientă în ceea ce privește munca, activitățile zilnice și divertismentul. Fiind echipat cu standardul Wi-Fi 6, HUAWEI MateBook X Pro oferă o rată de transfer de date de aproximativ trei ori mai mare decât cea tradițională a Wi-Fi 5, o conexiune stabilă și transferuri eficiente chiar și în locuri aglomerate.

Cu o baterie de 56 Wh și sistemul inteligent de gestionare a energiei Huawei, HUAWEI MateBook X Pro acceptă încărcarea inversă atunci când este oprită. Încărcătorul de buzunar USB-C de 65W nu numai că oferă încărcare rapidă pentru laptopurile MateBook de la Huawei, dar acceptă și HUAWEI SuperCharge pentru telefoane și tablete Huawei.

Interacțiune inteligentă

HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu Huawei Share, care permite interacțiunea fără bariere dintre laptopuri și telefoane.

Funcția de colaborare pe mai multe ecrane inclusă în funcționalitatea Huawei Share permite utilizatorilor să-și folosească telefonul împreună cu HUAWEI MateBook X Pro, permițându-le să opereze până la trei aplicații mobile în același timp pe notebook. Astfel, notebook-ul poate fi utilizat pentru a efectua mai multe sarcini în mod mai eficient, aducând mai multe dispozitive împreună pe un singur ecran. Utilizatorii pot transfera fișiere între notebook și telefon mai ușor sau pot deschide și edita fișiere de pe telefon direct pe notebook. HUAWEI MateBook X Pro poate efectua și primi apeluri audio și video.

HUAWEI MateBook X Pro (2)

HUAWEI MateBook X Pro este ca un cinematograf mobil, perfecționat din punct de vedere al sunetului, cu patru difuzoare actualizate cu frecvență divizată pentru a oferi sunet surround imersiv. Algoritmii audio avansați oferă impresia utilizatorului că sunetul provine din cameră, indiferent de poziția lor în ceea ce privește laptopul.

Pentru mai multe informații despre noul HUAWEI MateBook X Pro, vă rugăm să vizitați site-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/laptops/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

HUAWEI MateBook X Pro (1)

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>