Huawei anunță prima aplicație terță europeană, disponibilă pe ceasurile sale inteligente

Huawei deschide ușile pentru aplicații terțe, odată cu listarea aplicației de fitness Fitify, dezvoltată în Europa

 București, România, 25 februarie 2021 – Huawei anunță listarea aplicației de fitness Fitify ca primă aplicație terță dezvoltată în afara Chinei, care poate fi accesată din meniul ceasurilor inteligente și brățărilor Huawei, adăugând astfel o nouă aplicație în magazinul virtual HUAWEI AppGallery.

Integrarea aplicației pentru prima oară în meniul smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2 Pro marchează o etapă importantă pentru Huawei, care arată disponibilitatea companiei de a găzdui aplicații de la dezvoltatorii europeni pentru dispozitivele purtabile din portofoliul său. Anterior, dispozitivele purtabile ale companiei din afara Chinei erau prevăzute cu aplicații interne preinstalate, însă odată cu lansarea HUAWEI WATCH GT2 Pro, Huawei își arată deschiderea către furnizorii interesați de dezvoltarea de aplicații terțe.

Huawei este lider pe piața de dispozitive purtable din China, în timp ce, în România, cota de piață pe această categorie este într-o continuă creștere. În trimestrul al treilea din 2020, Huawei a livrat 10,7 milioane de dispozitive purtabile la nivel global, ceea ce reprezintă o creștere anuală de 88,1%, până la o cotă de piață de 19,5%.”, a declarat Whiskey Wangwei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România. „Prin partneriatul cu Fitify, prima aplicație dezvoltată în Europa, vrem să încurajăm toți dezvoltatorii care livrează un conținut de calitate să se alăture ecosistemului HUAWEI AppGallery și ecosistemului dispozitivelor purtabile, din ce în ce mai populare pe plan local, pentru a beneficia de o serie de avantaje exclusive., a completat acesta.

Fitify este una dintre cele mai cunoscute aplicații, datorită numeroaselor antrenamente fără echipament pe care le propune. Aplicația combină cunoștințele despre fizioterapie și științe sportive cu inteligența artificială și elemente de programare pentru a oferi o experiență de antrenament personalizată pe dispozitivele mobile și purtabile. Cu o bază de date de peste 900 de exerciții și 200 de milioane de antrenamente efectuate, Fitify facilitează antrenamentul a peste 10 milioane de utilizatori din peste 170 de țări, aplicația fiind disponibilă în 18 limbi. Fitify îmbină experiența utilizatorilor din timpul exercițiilor cu algoritmul de antrenament bazat pe inteligența artificială pentru a optimiza rezultatele de fitness. Compania estimează că în 2020 a contribuit astfel la arderea a 26 de miliarde de calorii.

Huawei oferă suport operațional individual la fiecare pas pentru toți furnizorii de aplicații, acoperind întregul proces – de la idei, dezvoltare și distribuție, până la operare și analiză a datelor. Așadar, pentru a îmbunătăți integrarea în HUAWEI AppGallery, dezvoltatorii Fitify au folosit cinci kituri de integrare puse la dispoziție de Huawei Mobile Services, după cum urmează:

  • Kitul de cont, care oferă dezvoltatorilor conectare șiautorizare simple, sigure și rapide.
  • Push Kit, care le permite dezvoltatorilor să trimită mesaje în timp real către aplicațiile instalate pe dispozitivele utilizatorilor pentru a stabili o legătură cu aceștia.
  • Kitul de achiziții, care facilitează achizițiile de produse virtuale și permite o plată ușoară.
  • Kitul de analiză, care oferă o gamă variată de modele de analiză prestabilite pentru a ajuta dezvoltatorii să obțină o perspectivă profundă asupra utilizatorilor, produselor și conținutului.
  • Wear Engine, care facilitează partajarea caracteristicilor și serviciilor aplicațiilor între telefoane și dispozitivele purtabile pentru o experiență interactivă superioară.

Totodată, Huawei a pus la dispoziția Fitify o bază nouă și în continuă creștere de utilizatori internaționali, alături de posibilitatea de a valorifica potențialul dispozitivelor purtabile realizate de companie. Martin Mazanec, CEO Fitify, a declarat că „Lansarea Fitify pe HUAWEI AppGallery a fost unul dintre obiectivele noastre importante de business. Vedem un potențial imens în oportunitatea de a ajunge la un număr tot mai mare de utilizatori Huawei și ne dorim să continuăm această colaborare și în cadrul unor proiecte viitoare.”

Pentru a putea accesa aplicațiile disponibile pentru HUAWEI WATCH GT 2 Pro, utilizatorii trebuie să deschidă aplicația Huawei Health, apoi să selecteze tabul Dispozitive din bara de navigare, aflată în partea de jos a aplicației. Odată deschis, acesta va afișa mai multe aplicații recomandate, printre care și Fitify.

Despre HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, MyEdenred, Raiffeisen Smart Mobile, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care se numără eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat magazinului virtual se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, Takeaway, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM și Bolt.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French, Korean, Spanish sau German.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>