MINIMAL MEETS MAXIMAL DESCOPERĂ NOUL MOTOROLA RAZR 5G

Motorola lansează motorola razr 5G, noul simbol fashion care va atrage toate privirile prin aspectul iconic și prin inovația factorului de formă pliabil, pentru o experiență de utilizare avangardistă. razr 5G înglobează inovația și distincția și schimbă fundamental modul de interacțiune cu telefonul și cu lumea din jur.
Prin razr 5G, Motorola a răspuns reacțiilor primite direct de la clienți și a integrat o experiență software îmbunătățită a ecranului extern Quick View. Astfel, razr 5G este unicul telefon pliabil de pe piață care se potrivește perfect în orice buzunar și permite accesarea aplicațiilor preferate, a mesajelor sau a apelurilor video, direct pe telefonul pliat. Mai mult decât atât, telefonul are conectivitate 5G, dar și cea mai avansată cameră de selfie1. Minimul și maximul sunt aduse împreună, toate aceste specificații de top fiind puse în valoare de designul unic, compact și de dimensiunile reduse ale telefonului.

Totul într-o secundă cu display-ul Quick View

Utilizatorii din ziua de azi nu vor să se simtă legați de dispozitivele lor, însă vor să rămână conectați în timp ce se bucură de fiecare moment. Ecranul dublu și complet unic al lui razr 5G oferă o experiență care abordează acest subiect, funcționând diferit față de orice alt telefon pliabil de pe piață.

Afișajul Quick View oferă instrumente, informații și acțiuni într-un mod simplu și intuitiv, care ușurează procesul de utilizare a telefonului și eficientizează timpul petrecut pe dispozitiv.

  • Navigarea actualizată prin gesturi permite accesarea specificațiilor preferate mai ușor ca niciodată. Afișajul Quick View are acum o bară de navigare în partea de jos care imită gesturile Android 10, astfel încât se poate ajunge cu ușurință la ecranul de pornire doar printr-un swipe-up. De asemenea, glisarea spre dreapta de pe ecranul de pornire permite accesul rapid al camerei, iar glisarea spre stânga permite accesarea aplicațiilor preferate. Prin ce de-a doua glisare se pot accesa comenzile rapide pentru a apela sau trimite mesaje text către contactele preferate.
  • Legăturile se păstrează mai ușor răspunzând la mesaje cu dictare-text, smart reply sau prin tastarea răspunsului direct din ecranul Quick View.
  • Se poate accesa rapid navigarea turn-by-turn de la notificările Google Maps, dar și aplicațiile preferate de muzică precum Spotify sau YouTube Music.
  • În plus, tehnologia NFC permite, cu ajutorul Google Pay, plățile în magazinele din întreaga lume și iar fotografiile, videoclipurile, contactele sau formatele text vor putea fi distribuite cu ușurință către un alt dispozitiv.

Motorola a oferit fiecărui utilizator posibilitatea de a-și personaliza experiența de afișare Quick View cu temele și aplicațiile preferate. razr 5G are o preselecție de opt aplicații care funcționează pe ecranul Quick View: cameră, mesaje, calculator, Keep, Google News, Google Home și YouTube. În plus, Motorola oferă posibilitatea rulării tuturor aplicațiilor pe ecranul Quick View, astfel încât selecția lor să fie ușor de personalizat.

Capabil și perfect pentru orice buzunar

Noul design motorola razr 5G dezvăluie simplitate la exterior, în timp ce interiorul dispune de precizie și ingeniozitate. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate și balamaua actualizată oferă modificări estetice și funcționale bazate pe feedback-ul direct al consumatorilor pentru o experiență de utilizare simplă, cu o singură mână. Sticla 3D lucioasă cu aluminiu seria 7000 oferă un aspect distins, atrăgător, în trei culori atemporale și rafinate – Polished Graphite, Liquid Mercury și Blush Gold.

Prin deschiderea lui razr 5G se activează ecranul Flex View de 6.2 inch cu raport de aspect 21:9 CinemaVision.

Display-ul lui razr 5G funcționează împreună cu designul unic de balamale oferind singura închidere Zero-gap pe un dispozitiv pliabil. Balamaua protejează afișajul intern și păstrează razr 5G ultra-compact. Motorola a testat sistemul de pliere de pe motorola razr 5G prin cicluri rigide de pliere, prin căderi de la înălțime, inclusiv prin teste de temperatura în diferite contexte și multe alte probe dificile pentru a garanta longevitatea și fiabilitatea telefonului. Ținând cont de faptul că un utilizator deschide telefonul, în medie, de aproximativ 40 de ori pe zi, iar un utilizator care folosește telefonul intens îl deschide de 100 de ori pe zi, testele realizate în fabrică au demonstrat că razr 5G rezistă până la 200.000 de deschideri. 2 În plus, un strat de protecție personalizat protejează  împotriva zgârieturilor, în timp ce o barieră hidrofugă din interiorul dispozitivului protejează împotriva scurgerilor, stropilor, ploii și a altor astfel de elemente. 3

Motorola razr 5G încorporează mai multe tehnologii de vârf într-un design elegant. Mai mult, datorită rețelei 5G care se extinde rapid în întreaga lume, razr 5G oferă suport atât în prezent, cât și în viitor.4 Designul  actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului, permițând în același timp performanța 5G. Marginea de jos adăpostește două dintre cele patru antene 5G, toate acestea fiind alimentate de un procesor robust Qualcomm® Snapdragon ™ 765G.

Fotografii incredibile, selfie-uri uimitoare și în lumină scăzută

Sistemul de camere capturează fotografii clare și vibrante pe camera de 48 MP6, iar tehnologia Quad Pixel oferă de 4X mai multă sensibilitate la lumină. Stabilizarea optică a imaginii compensează imaginile și videoclipurile neclare, iar tehnologia cu auto-focus laser ajută camera să focalizeze rapid subiectul.

În momentul în care telefonul este închis, sistemul de camere de 48 MP6 devine cea mai avansată cameră selfie de pe piață. În plus, afișajele duale permit funcții ale camerei care sunt imposibile pe alte dispozitive. Camera Cartoon ajută la menținerea focalizării subiectului prin afișarea unei animații distractive pe ecranul Quick View, în timp ce aplicația camerei este deschisă pe ecranul principal Flex View. Instant Review arată o previzualizare a fotografiei pe ecranul Quick View după realizarea pozei, iar External Preview reflectă vizorul de pe ecranul Quick View, astfel încât subiecții să poată vedea fotografia înainte de a fi surprinsă.

Pentru o experiență mai atractivă, ecranul complet, Flex View Display și camera internă de 20 MP sunt la îndemână pentru apelurile video.

Experiență software unică

My UX include toate experiențele extraordinare pe care clienții le cunosc și le apreciază, precum și o varietate de funcții noi cu setări personalizate și control avansat. Utilizatorii își pot crea propriile teme și fonturi pentru dispozitiv, culori și pictograme.

Motorola a creat noul razr 5G pentru a împinge limitele din industria smartphone-urilor spre noi moduri creative și captivante.

DISPONIBILITATE

În România, noul Motorola razr 5G va fi disponibil din această toamnă la prețul recomandat de 6999 lei, iar mai multe detalii despre dispobilitate vor fi dezvăluite curând.

Pentru mai multe informații despre produs și întrega listă de specificații, vizitați site-ul https://www.motorola.com/ro/ , pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

1 Pe baza următoarei combinații de caracteristici unice care nu se găsește în alte telefoane: dimensiunea senzorului (1/2,25”), dimensiune mare Quad Pixel (1,6um), diafragmă largă (f/1,7), rezoluție înaltă a senzorului (48MP Quad Pixel), stabilizare optică a imaginii și senzorul time of flight (TOF).

2 Motorola razr este proiectat să reziste până la 200.000 de plieri. Testare efectuată într-un mediu controlat, utilizând protocoale de testare accelerată a duratei de viață; mulți factori, nu toți incluși într-un astfel de protocol de testare, afectează durabilitatea unui telefon; susținută de garanția limitată, standard Motorola.

3 Designul hidrofug creează o barieră care ajută la protejarea împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgerile accidentale, stropirea sau ploaia slabă. Nu sunt proiectate pentru a fi scufundate în apă sau expuse la apă sub presiune sau alte lichide; se poate deteriora în timp. Nu este impermeabil.

4 Este necesar un plan de servicii 5G și acoperirea rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitivul nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea/compatibilitatea poate fi extinsă în alte zone în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.

5 Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu, testat pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și tiparele de utilizare.

6 Senzorul de 48 MP combină 4 pixeli într-unul singur mai mare pentru o rezoluție foto de 12 MP.

Motorola razr 5G este numit “motorola razr” în America de Nord.

MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și / sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2020 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

YouTube Music este o marcă înregistrată a Google LLC.

Spotify este o marcă înregistrată a Spotify AB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>