AOC lansează patru noi monitoare de gaming cu 165 Hz și curbură 1500R

AOC lansează patru noi monitoare curbate din seria G2. Aceste monitoare includ modelele C24G2AE și C24G2U de 60,5 cm (23,8 ”), precum și modelele C27G2AE și C27G2U de 68,6 cm (27”). Toate cele patru noi monitoare folosesc un panou VA Full HD cu o curbură 1500R, support pentru AMD FreeSync Premium, 165 Hz refresh rate, 1 ms timp de răspuns MPRT și difuzoare integrate (2×2 W). Modelele „AE” sunt potrivite pentru jucătorii care caută o versiune accesibilă, fără accesorii, cu un suport înclinabil, în timp ce modelele „U” includ un suport reglabil în înălțime și un hub USB 3.2 cu patru porturi USB pentru ergonomie și flexibilitate sporită.

Noile modele G2 curbate ale AOC au o curbură 1500R

Performanțe de top

Seria G2 de monitoare AOC a devenit rapid prima alegere a multor gameri în ceea ce privește monitoarele de gaming datorită prețului atractiv și a specificațiilor competitive. Acum, linia este din ce în ce mai cuprinzătoare, oferind patru noi modele curbate cu o rată de refresh de 165 Hz. Toate modelele au un design subțire cu accente roșii, ceea ce conferă monitoarelor un aspect modern ce se potrivește perfect în setup-ul oricărui gamer.

Monitoarele sunt echipate cu un panou VA cu un contrast bogat de 3000:1 pentru modelele de 24” și 4000:1 pentru modelele de 27”. Combinația de culori vii, o rată de refresh ridicată și o curbură de 1500R înlesnesc o experiență deosebită pentru gameri. Unghiurile de vizualizare de 178/178° ale monitoarelor asigură culori și un contrast excelent din aproape orice unghi, iar atunci când sunt utilizate într-o configurație cu mai multe monitoare, marginile subțiri ale acestora și curbura lor asigură o îmbinare perfectă pentru jocurile de curse sau simulatoarele auto.

Model C27G2U – 27”cu 165Hz refresh rate și 1ms MPRT

Monitoare potrivite pentru reflexe rapide

Monitoarele de gaming de 144 Hz au devenit, în urmă cu câțiva ani, noul standard pentru gameri. Noile modele AOC oferă o rată de refresh de 165 Hz, iar cu rezoluția Full HD, gamerii nu vor avea nevoie de cele mai performanțe plăci grafice pentru a se bucura de cele 165 de cadre pe secundă în majoritatea jocurilor actuale. AMD FreeSync Premium folosește tehnologia ratei de refresh variabilă pentru a se sincroniza cu frame rate-ul plăcii grafice, eliminând astfel efectul de screen tearing, stutter sau orice altă întârziere cauzată de V-Sync. Toate cele patru modele noi, de 24” și de 27”, sunt dotate cu opțiunea MBR (Motion Blur Reduction), reducerea timpului de răspuns la doar 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Datorită modului Low Input Lag, acțiunile utilizatorilor se vor reflectă pe ecran fără nicio întârziere.

Opțiuni flexibile

C24G2U de 24” și C27G2U de 27” vin cu elemente suplimentare pe care gamerii le apreciază. Ambele modele sunt echipate cu un suport reglabil în înălțime, cu reglaje de înclinare și pivotare, astfel încât utilizatorii să le poată ajusta pentru o poziție optimă în timpul sesiunilor lungi de gaming. Cele patru porturi USB 3.2 ale hub-ului integrat permit conectarea ușoară a perifericelor USB, inclusiv tastatură, mouși și căști, oferind o conexiune de date de mare viteză (până la 20 Gbps).

Nu toți gamerii sunt interesați de aceste funcții suplimentare. Unii gameri pur și simplu apreciază un panou performant. Modelele de 24” C24G2AE și cele 27” C27G2AE sunt destinate celor care preferă un panou de înaltă calitate la cel mai bun preț. Funcția de asamblarea rapidă facilitează o configurare și asamblare ușoară fără a fi nevoie de o șurubelniță – și poate fi atașat la orice suport cu prindere VESA de 100mm x100mm.

Toate cele patru modele folosesc butoane fizice pe marginea din dreapta jos a monitorului, precum și software-ul G-Menu pentru a controla setările OSD. Setările OSD sunt extrem de cuprinzătoare și includ funcții specifice jocurilor: șase setări predefinite pentru jocuri (dintre care trei sunt personalizabile de către utilizator), Dial Point (un punct care ajută la țintire în jocurile de tip shooter), Game Color (pentru a ajusta saturația culorii) și multe altele. În plus, monitorul beneficiază de funcția Flicker-Free și oferă un mod Low Blue pentru a asigura o experiență de vizionare confortabilă pentru ochii utilizatorului.

AOC C24G2AE, C27G2AE, C24G2U si C27G2U vor fi disponibile în septembrie 2020 la un preț recomandat 959 lei, 1.299 lei, 1.059 lei și 1.399 lei.

Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Motivele pentru care tot mai mulți consumatori, factori de decizie corporativi și parteneri de distribuție au încredere în AOC sunt serviciile de înaltă calitate, design atractiv, precum și produse prietenoase cu mediul înconjurător, ergonomice și inovatoare, la prețuri competitive. AOC oferă afișaje care se potrivesc cerințelor fiecărui tip de utilizator, fie că este pentru utilizare profesională, casă, divertisment sau jocuri. AOC este o filială a TPV Technology Limited („TPV”), unul din cei mai mari producători de monitoare și televizoare LCD din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>