post

Noul Philips de 49 de inchi poate înlocui cu succes un setup de două monitoare

Amsterdam, 27 iulie 2020 – MMD lansează noul Philips 498P9 Brilliance, un monitor LCD curbat cu diagonală de 49 inch (48,8” / 124 cm), creat pentru profesioniști. Cu o rație SuperWide de 32:9 și o rezoluție 5120×1440, monitorul poate înlocui perfect un set-up side-by-side de două monitoare 16:9 Quad HD cu diagonală de 27 inch.

Monitorul oferă o experiență de vizualizare mult mai confortabilă pentru ochii utilizatorului datorită curburii de 1800r ce asigură imagini clare care se integrează mai bine în câmpul vizual al utilizatorului, datorită curburii ce reproduce forma naturală a ochiului uman. Funcționalitatea acestui monitor este sporită de tehnologia MultiView ce permite profesioniștilor să conecteze un computer și un laptop, având posibilitatea de vizualizare duală activă. Nu mai este nevoie de două monitoare unul lângă altul. Acum, fiecare minut în fața noului model este petrecut într-un mod mai eficient, mai productiv și mai confortabil.

Proiectat în jurul nevoilor profesionistilor

Prin spațiul său de lucru impresionant, monitorul Philips 498P9 eficientizează munca profesioniștilor. Acesta dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate, cum ar fi DisplayPort, HDMI și USB 3.2. Comutatorul KVM MultiClient integrat și funcția Multi-View permit utilizatorilor să controleze două dispozitive separate în același timp folosind un singur setup monitor-tastatură-mouse, economisind timp și spațiu. Cu o simplă apăsare de buton utilizatorul poate schimbă între calculatoarele pe care le controlează pentru o eficiență mai mare.

Este cunoscut faptul că utilizatorii profesioniști petrec mult timp în fața monitorului și necesită un confort sporit în timpul zilelor lungi de muncă. Monitorul Philips 498P9 este echipat cu suportul Compact Ergo Base, care se înclină, se învârte și se ajustează pe înălțime, astfel încât fiecare utilizator să se poată bucura de o productivitate și un confort sporit.

Dincolo de imagine și imaginație

Monitorul Philips 498P9 iese în evidență printr-o mulțime de funcții utile. Ecranul său generos are o rezoluție QHD (5120 x 1440) ce oferă detalii ridicate și fidelitate imaginilor – perfect pentru acele sarcini care necesită precizie. Calitatea imaginii este scoasă în evidență și mai mult prin SmartImage, o tehnologie care analizează conținutul afișat pe ecran și optimizează setările monitorului. Tehnologia Adaptive-Sync asigură o experiență de gaming plăcută fără artefacte vizuale sau efectul de rupere al imaginii.

Confortul utilizatorului este o prioritate, iar monitorul oferă utilizatorilor o multitudine de soluții pentru un confort sporit, inclusiv modul LowBlue și Tehnologia Flicker-free ce ajută la reducerea oboselii ochilor.

Beneficiile sunt mai mari prin caracteristicile de sustenabilitate, ceea ce face ca acest nou model să fie extrem de prietenos cu mediul înconjurător. Prin activarea comutatorului 0 watt, utilizatorii pot întrerupe complet alimentarea monitorului, ceea ce duce la un consum de energie zero. Mai mult, ambalajul este 100% reciclabil și respectă standardele de mediu precum EnergyStar 8.0, EPEAT *, RoHS, TCO Certified.

Monitorul Philips 498P9 este disponibil din august 2020 la un preț de 4342 Lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

 

* Evaluarea EPEAT este valabilă numai acolo unde Philips înregistrează produsul. Vă rugăm să accesați https://www.epeat.net/ pentru statutul de înregistrare în țara dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>