Prima sedinta foto la distantă realizata cu Samsung Galaxy S20 Ultra

Așa cum știm cu toții, sesiunile foto nu prea mai sunt posibile în această perioadă. Ar însemna ca o întreagă echipă de oameni să se strângă în același loc: modelul, echipa de producție, hairstiyst-ul, make-up artistul și fotograful, lucru care în prezent nu este posibil. Dar cum ar fi ca ședința foto să se facă de la distanță, fără ca părțile implicate să se întâlnească propriu-zis? Cu un Galaxy S20 Ultra și o idee creativă a fost posibil. Vali Bărbulescu a realizat prima sedință foto la distanță pentru a ilustra colecția de primăvară-vară a unui designer român.

Cum a fost posibilă aceasă sesiune foto? De recuzită s-au ocupat toate părțile implicate. Modelul a primit acasă, prin curier, toate cele necesare shooting-ului: hainele, un concealer de la make-up artist, o spumă de păr de la hairstylist și Galaxy S20 Ultra, precum și un trepied și două lumini de la Vali Bărbulescu. Ce a însemnat ședința foto propriu-zisă? Toți s-au conectat live pe Facebook, iar telefonul trimis modelului, Galaxy S20 Ultra era conectat la telefonul lui Vali, Galaxy Note10+, astfel încât, prin comanda vocală: „Capture”, Vali declanșa fotografia, la momentul potrivit, după ce modelul se incadra perfect în cadru, conform recomandărilor primite.

În aceasta perioadă am avut mai mult timp să privesc în interior și să proiectez către exterior orice idee epică. În acest context, un puseu creativ mi-a oferit ideea de a realiza o astfel de ședință foto la distanță. A fost o experiență unică, inovataore și cu rezultate senzaționale datorită calității imaginilor realizate cu Galaxy S20 Ultra!”, declară Vali Bărbulescu.

Fotografiile obținute în urma shooting-ului sunt de o calitate excepțională, datorită senzorului de imagine de 108MP, ceea ce înseamnă că rezoluția camerei este semnificativ îmbunătățită, iar fotografiile obținute sunt mult mai detaliate, cu un plus de flexibilitate pentru editare, decupare sau zoom.

„Suntem entuziasmați să vedem cum idei inedite prind contur cu ajutorul tehnologiei. Galaxy S20 Ultra este cel mai bun telefon pe care Samsung l-a creat până în prezent, iar camerele foto se pot compara cu cele ale unui aparat foto profesionist. Ne bucură foarte mult să vedem cum creativitatea și evoluția tehnologică dau naștere unor idei simple, dar foarte ingenioase – primul remote shooting cu Galaxy S20 Ultra””, a declarat Simona Panait, Marketing Director Samsung România & Bulgaria.

Echipa implicată în proiect:

Designer/stylist: Adina Buzatu

Model: Julian Damaskin

Make-Up: Mihaela Vasile

Hair: Cristi Pascu

Fotograf: Vali Bărbulescu

Pentru mai multe detalii despre aceasta sesiune foto, accesați:

și pentru mai multe detalii despre making off accesați:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>