Echipa #KERT anunță amânarea competițiilor sportive din teren

Dată fiind situația actuală, echipa Kaufland e-Rally Team se aliniază și ea reglementărilor în vigoare și își anunță admiratorii că urmează o perioadă în care competițiile sportive își vor ține piloții și fanii la distanță.

Conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Automobilism Sportiv, aceasta ne informează că se lucrează la o strategie pentru a trece automobilismul sportiv în mediul Digital.

“Vom avea în 2020 minim 6 etape/campionat, cu acordarea de titluri de Castigători de Etape și de Campioni Naționali. Premierea Campionilor se va face la Gala Campionilor 2020 și cei mai buni vor putea participa la FIA Motorsport Games, la finalul anului. Competițiile vor fi transmise și comentate live atât pe fras.ro, cât și pe Pro X. Probabil vom demara cu un Campionat Național Digital de Circuit, urmând să implementăm ulterior și raliuri, coastă, rally cross sau drift. Deci, pregătiti simulatoarele sau computerele și volanele, găsiti-vă un loc cu net bun în casă pentru instalarea “cockpit-ului” și haideți să ne menținem instinctele vii!” scria președintele FRAS, Norris Mageanu, pe pagina de Facebook a Federației.

Echipa Kaufland e-Rally Team plănuiește să participe la acest prim Campionat Național Digital de Circuit cu 5 mașini, prima înscrisă în competiție fiind condusă de pilotul KERT, Sorin Ghisoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>