post

Care sunt lucrurile care o incita

Deseori barbatii se confrunta cu aceeasi dilema. Vor sa fie atragatori, simbol al sexualitatii si sa isi surprinda partenerele cu momente sexuale de neuitat.

Astazi, vastele descoperiri in materie de sexualitate ii pot ajuta pe barbatii din intreaga lume sa redescopere sexualitatea moderna si cele mai ascunsi factori prin intermediul carora isi pot incita partenerele cum nu a mai facut-o nimeni altcineva.

Sexul frumos, elegant si 100% implinit este cu siguranta un subiect tabu care marcheaza viata unei femei, a carui taine pot fi dificile de descoperit si de implinit in totalitate. Dar noi stim ca femeile sunt emotionale si ca pot construi in mintea lor sute de fantezii aparte de care orice barbat poate profita pentru a transforma visul lor in realitate si pentru a ocupa acel piedestal pe care-si doresc sa fie pusi de orice femeie. Cunoscand lucrurile care o incita cel mai tare pe ea, poti ajunge inclusiv sa-ti redescoperi cele mai ascunse placeri, cat si masculinitatea absoluta. Te vei putea transforma intr-un adevarat mascul feroce, demn de temut de catre toti ceilalti.

Care sunt lucurile care o incita cu ardoare

  1. Saruturile pasionale

Intotdeauna cele mai incitante experiente vor incepe inca de la primul sarut care lasa loc de interpretare de cele mai multe ori. Cu cat acest prim sarut este mai pasional si mai dedicat, cu atat ea isi va dori sa continui sau sa retraiasca acest moment si cu alta ocazie.

Saruturile pot fi in acelasi timp simbolul principal al unei noi relatii, cat si declansatorul unor experiente de cuplu.

  1. Parfumurile cu feromoni

Concepute atat pentru el, cat si pentru ea, parfumurile cu feromoni ofera purtatorului o nota de sexualitate si atractivitate iesita din comun. Ele sunt concepute in linii mari pentru a atrage sexul opus, deseori actionand ca un magnet intre sexe.

Exista studii care ne arata ca eficacitatea acestora poate varria de la caz la caz, unele femei simtindu-se atrase de notele parfumurilor masculine, si nu in mod exclusiv de prezenta acestor hormoni de atractie.

Cert este ca un parfum bun va face intotdeauna impresie si ca notele potrivite pot spune o adevarata poveste despre barbatul care-l poarta, cat si despre preferintele femeilor.

In aceeasi maniera au fost concepute si uleiurile sexuale, parfumuri aromatizante pentru incaperi, dar si alte articole similare cu destinatie erotica, prezenta in magazine de specialitate de tip sex shop.

  1. Jucarii sexuale

Desi in anii trecuti s-a pus o mare presiune asupra jucariilor sexuale, astfel de vibratoare rabbit si nu numai, au devenit prietenii exclusivi ai femeilor care nu detin un partener de viata sau pentru situatiile in care partenerul nu denota nimic incitant. Tot ele sunt utilizate chiar si atunci cand in viata amoroasa nu exista suficienta satisfactie sau implicare.

Astfel, poti fi indraznet de la a doua – a treia intalnire sau chiar mai mult, in functie de stadiul retetei tale de cucerire, propunandu-i sa incercati lucruri si trairi noi, departe chiar de insusi propria sa imaginatie. Puteti apela la vibratoare chic pentru amandoi si chiar la ajutoare extra cu feromoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>