Samsung dezvăluie la Interclima 2019 noua gamă Wind-FreeTM de aparate de aer condiționat operate prin intermediul AI (inteligenței artificiale)

samsung-logo

Samsung aduce în centrul atenției la Interclima 2019 noua sa clasă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete. Gama complet nouă este dotată cu tehnologia de răcire Wind-Free™ unică Samsung, completată de funcții AI noi de auto răcire și senzor de detectare a mișcării. Expoziția Interclima 2019 se desfășoară între 5 și 8 noiembrie 2019 în Paris, Franța. Spațiul expozițional Samsung poate fi vizitat în Sala 2, stand E105.

5 noiembrie 2019, București, România – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) anunță astăzi că va prezenta, la Interclima 2019 la Paris, în premieră mondială, o clasă complet nouă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete cu refrigerant R32, dotată cu tehnologia de răcire unică Wind-Free™ și cu noi funcții inteligente.

Fiind una dintre expozițiile de referință în Europa pentru domeniul soluțiilor de climatizare și încălzire, Interclima este locul ideal pentru ca Samsung să-și sublinieze angajamentul față de piața europeană și să-și anunțe noua gama de produse pentru anul 2020 înainte de lansarea globală a acesteia pe diverse piețe din întreaga lume.

Participarea Samsung la Interclima demonstrează misiunea noastră continuă pentru crearea de soluții de climatizare care oferă o performanță distinctivă pe piețele noastre cheie,” a declarat Wim Vangeenberghe, Vice Președinte pentru Afacerile globale de soluții HVAC al Samsung Electronics, Co., Ltd. și Președinte al SEACE. „Noua gamă Samsung de aparate de aer condiționat pentru anul 2020 combină renumita noastră tehnologie de răcire Wind-Free™ cu noi funcții inteligente operate prin intermediul AI care maximizează confortul consumatorului, îndeplinind în același timp și cerința de eficiență energetică sporită.”

Tehnologia de răcire Wind-FreeTM

Samsung a introdus pe piață primul aparat de aer condiționat cu montaj pe perete dotat cu tehnologie Wind-FreeTM, în Europa, în 2017. Aparatele de aer condiționat dotate cu tehnologie Wind-FreeTM urmează un mod de răcire în trei etape. În prima etapă, temperatura este scăzută rapid în modul Răcire rapidă. În al doua etapă, folosește o funcție de dezumidificare pentru a seta nivelul optim al umidității. În final, când este atinsă temperatura dorită, modul de răcire Wind-Free™ este activat pentru a menține aceste niveluri și a oferi un nivel de confort ideal.

În Modul de răcire Wind-FreeTM, aerul proaspăt este distribuit delicat și uniform prin mii de micro-orificii, creând o atmosferă fără curenți de aer, de tip „Still Air”*. Le permite oamenilor sa trăiască, să lucreze și să se relaxeze în mod confortabil, fără a simți rafale neplăcute de vânt rece.

Funcționare inteligentă

Noua gamă Wind-FreeTM optimizează de asemenea și procesul de răcire cu funcția sa AI (Inteligență artificială) de Auto răcire**, permițând consumatorilor să folosească mai eficient aparatul lor de aer condiționat. Auto răcirea prin intermediul inteligenței artificiale analizează mediul ambiant, temperaturile și modurile de răcire preferate de utilizator, și chiar și atmosfera mediului exterior pentru a trece automat la cele mai adecvate setări.

Are încorporat un Senzor de detectare a mișcării (MDS)** care urmărește mișcările utilizatorului pentru a răci în mod eficient, evitând în același timp risipa de energie. Senzorul poate detecta când nu există niciun utilizator în cameră, schimbând automat setările aparatului de aer condiționat pentru a crește ușor temperatura sau a trece în modul standby.

Eficiență energetică sporită

Noua generație de aparate de aer condiționat Wind-FreeTM cu montaj pe perete utilizează noul compresor auxiliar Digital Inverter eficient energetic al Samsung, permițând consumatorilor să mențină temperatura dorită, reducând în același timp consumul de energie. Noul compresor auxiliar Digital Inverter este dezvoltat pentru a ajuta la menținerea temperaturii interioare într-un mod eficient și fără a trebui deschis și închis aparatul în mod repetat. Aparatul de top al gamei Wind-FreeTM vine cu o etichetă energetică A+++ atât pentru SEER cât și pentru SCOP, cea mai înaltă clasificare energetică posibil în Europa. ***

Disponibilitate

Noua clasă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete cu refrigerant R32 de la Samsung va fi disponibilă din primul trimestru al anului 2020. Cu noua clasă de aparate, Samsung își va reînnoi oferta completă de aparate de aer condiționat cu montaj pe perete. Majoritatea aparatelor vor beneficia de îmbunătățiri tehnologice similare și vor prezenta un design nou similar cu o siluetă dreptunghiulară și netedă, pentru a se încadra armonios în orice spațiu. Mai multe informații detaliate cu privire la produs sunt planificate a fi făcute publice spre sfârșitul anului 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>