Carti pentru copii pentru un inceput scolar de success

sadasd

Mai este foarte putin si clopotelul va anunta inceperea noului an scolar. Copiii de toate varstele isi vor lua ghiozdanele si se vor aseza in bancile scolii. Vor incepe studiul materiilor obligatorii si multi vor avea de lecturat anumite carti pe care scoala le recomanda. Insa, pe langa aceste carti, cei mici ar trebui sa citesca si alte lucruri, care sa le placa. Vorbim despre povesti ilustrate ce le pot oferi atat exercitiu in ceea ce priveste lectura, cat si relaxare si sfaturi bune. Astfel de carti pentru copii pot fi achiztionate acum la un pret special pe universenciclopedic.ro.

Cartile pentru copii trebuie selectate de catre parinti, in conformitate cu varsta micutilor. Pe site-ul universenciclopedic.ro exista o gama diversificata de carti copii, destinate celor mai micuti dintre cititori. De fapt, acestia prefera cartile speciale. Este vorba despre cartii de povesti ilustrate, realizate intr-un mod deosebit de placut si amuzant.

Sunt carti cu ilustratii deosebite pe care cei mici, dar si parintii, le vor indragi, cu siguranta. Textele sunt usoare si pot fi citite si daca cei mici abia au descoperit tainele literelor. Lectura este cel mai sanatos mod de a petrece timp cu un copil si de a-l educa. Iata cateva titluri recomandate:

  1. Somn usor micutule soricel. Cartea scrisa de Frauke Weldin si Maya Geis ilustreaza un soricel micut si dragut, care se pregateste pentru ora de culcare. Se spala pe dintisori, sta pe olita, isi pune pijamaluta, isi bea lapticul si se pregateste de culcare. Insa nu poate dormi pana nu primeste un pupic de la parintii lui. Este o poveste foarte frumoasa despre soricei si somnicul de seara.
  2. Ce bine e sa ai prietenieste o carte scrisa de Stefanie Dale, o scriitoare tanara din Germania, autoare a mai multor carti pentru copii, ce te fac sa visezi cu ochii deschisi. Cartea ii invata pe copii ca impreuna suntem cei mai puternici. Este povestea ratonului Emil si a bursucului Sasa, care descopera, intr-o dimineata, faptul ca nu mai au provizii. Cum era primavara, acestia pleaca la pescuit. Dar, pe drum, se intalnesc cu mai multi prieteni care, fiecare, le cere ajutorul. Astfel, nu mai ajung la pescuit si se trezesc ca sunt foarte flamanzi. Dar, intorsi acasa, vor avea parte de o surpriza extraordinara. Insa, pentru asta trebuie sa cititi cartea impreuna cu cei mici.

Toate aceste titluri, precum si multe altele se regasesc acum cu reducere de pana la -80% pe universenciclopedic.ro. Alege-i si tu cele mai frumoase si educative carti pentru copii pentru micutul tau si ajuta-l sa aiba un inceput scolar de success.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>