post

Vantul se joaca pe scena lumii cu fetele gatite de bal

Doamne, parca a turbat vantul! Ia pe rand toate fetele acestea frumoase si le culca pe patura verde a pamantului dupa ce le scoate rochiile de bal. Unele porta rochii rosii ca focul de aprind scena, cand li se deschid poalele lungi si generoase ca un evantai, altele rochii albe, galbene si roz. Vantul pare un cavaler ce tocmai si-a comandat produse marire penis 

In tot ceea ce intalneste el vede partenera ideala. Asa este dezbracat caisul, apoi prunul si marul, ciresul si visinul si florile gradinii sunt culcate la pamant si li se rup petalele.

Vant nebun si jucaus, care nu poate fi infranat. El inlocuieste cu success vibratoare  si isi imprastie copiii pe tot pamantul.

ohmibod-club-vibe-3-2

E tanar, e verde, e viril. El isi duce peste mari si tari polenul si este nepasator in fata lacrimilor ploii indragostite de el si numai de el.

In haina argintie si fluida, cu picioare goale si zvelte, cu sanii saltand spre lumina ea nu intelege de ce vantul ii intoarce mereu spatele.

Toate elementele naturii devin jucarii sexuale  in bratele lui, numai ea este fecioara ignorata!

De zile intregi plange ploaia in hohote cautand vantul, dar el petrece ascuns prin vreo scorbura cu vreo femeie maritata. ”Merita sa iubesti un cavaler pribeag?”, se-ntreaba cu amaraciune ploaia spaland cu ciuda podelele pamantului…

Pe pamant oamenii-flori, oamenii-vant si oamenii-ploaie privesc spectacolul iubirii neimplinite. Unii se resemneaza si isi cauta perechea raportandu-se la ceea ce intalnesc in cale, altii cauta pana mor zana din stela sau pe Fat-Frumos din castelul livezilor inflorite.

Glasul primaverii le canta imnul iubirii. Mieii zburda saltand catre cerul inalt, sperand sa prinda un nor.

Viata isi toarce fuiorul de amagire si farmec in toate formele ei. Este de ajuns sa te lasi prins de vartejul ei si ai impresia ca ti s-a intins curcubeul sub picioare si ca universul se invarteste in jurul tau.

Timpul, mai siret ca oricand si-a comandat si el produse de marire penis si ce credeti ca va face el cu noi, toti?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>