post

Acer anunta ConceptD – un portofoliu complet de produse proiectate pentru creatorii de continut

ConceptD, noul brand al Acer ce include desktop-uri, notebook-uri, monitoare si o casca Windows Mixed Reality marcheaza un nou capitol pentru creativitate

Cuprins:

  • ConceptD este un nou brand de produse premium de ultima generatie, desktop-uri, notebook-uri si monitoare create pentru profesionistii si pasionatii de design
  • Design-ul modern, procesarea silentioasa si ecranele cu acuratete extrem de ridicata a culorilor sunt punctele forte ale noilor produse
  • ConceptD 900 este un desktop performant, echipat cu doua procesoare Intel® Xeon® Gold 6148 cu 40 nuclee si 80 de fire de executie, precum si grafica NVIDIA® Quadro RTX 6000[1]
  • Noul desktop de ultima generatie ConceptD 500 este echipat cu un processor Intel® Core i9-9900K cu 8 nuclee si 16 fire de executie ce poate atinge pana la 5.0GHZ, si placa video pana la NVIDIA Quadro RTX 4000
  • Notebook-urile din seria ConceptD sunt caracterizate de o acuratete ridicata a culorilor, procesare silentioasa si vor fi disponibile in trei variante
  • Monitoarele ConceptD completeaza noul portofoliu cu dispozitive performante si moderne

BUCURESTI (11 aprilie 2019) Acer anunta lansarea ConceptD, un nou brand ce include dispozitive de ultima generatie cu Windows 10: desktop-uri, notebook-uri si monitoare optimizate pentru design grafic, productie video, arhitectura si alte domenii pentru creare de continut. ConceptD permite designerilor sa se cufunde in procesul creativ si sa construiasca lucruri remarcabile

“Portofoliul de produse ConceptD a fost conceput pentru a oferi creatorilor instrumentele care sa ii ajute sa se concentreze doar asupra procesului creativ si sa proiecteze lucruri frumoase”, a declarat Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc. “Ca fundatie a unei linii intregi de produse inovatoare, am proiectat PC-uri echipate cu procesoare si grafica de inalta performanta, care pot rula fara probleme sarcini solicitante si le-am montat la interior componente silentioase, pentru a inspira creatorii sa-si dezlantuiasca creativitatea.”

“Intel continua sa promoveze nevoile creatorilor de continut prin furnizarea de performante premium si de tehnologii necesare pentru accelerarea fluxurilor de lucru si pentru a obtine cele mai bune rezultate”, a declarat Chris Walker, Vicepresedinte si Director General, Client Computing Group, Intel. “De la notebook-uri si desktop-uri cu procesoare Intel Core i7 si i9 din generatia a 9-a sau Intel Xeon, noile modele ConceptD de la Acer reprezinta un prim exemplu de combinare a designului, a caracteristicilor si a perifericelor pentru a oferi dispozitive ce vor satisface cele mai exigente cerinte ale creatorilor de continut, la toate nivelurile.”

ConceptD – Design modern si curat ca o panza canvas goala

Desktop-urile si notebook-urile ConceptD de ultima generatie au un design superb, cu finisaje de culoare alba sau negru mat, cu tastatura iluminata elegant si o estetica curata si bine gandita, care permit profesiilor creative sa se concentreze asupra procesului de design.

ConceptD – Desktop-uri performante cu grafica NVIDIA pentru Enterprise Studio

Noile desktop-uri performante ConceptD 900 si 500 pot fi echipate cu o varietate de unitati de procesare grafica NVIDIA pana la Quadro RTX™ 6000, permitand randarea rapida a efectelor vizuale de ultima generatie, modelare complexa 3D, simulari, precum si dezvoltare AI. Numarul mare de nuclee permite timpi de incarcare redusi si multitasking extrem, oferind in acelasi timp fiabilitate, stabilitate si securitate din clasa enterprise. Cele mai noi drivere Creator Ready de la NVIDIA ofera suport si performanta imbunatatite pentru aplicatii studio cum ar fi Autodesk® Arnold, Unreal Engine si REDCINE-X PRO®, accelerand fluxurile de lucru ale tuturor creatorilor de continut grafic, de la editorii video, graficieni, modelatori 3D, la fotografi si broadcasteri.

“Cu ajutorul noilor drivere Creator Ready, seria de placi grafice NVIDIA Quadro RTX va ajuta creatorii sa-si accelereze fluxurile de lucru pe PC-urile ConceptD de la Acer”, a declarat Sandeep Gupte, Director of Professional Visualization marketing la NVIDIA Corp. “Alaturi de fiabilitatea platformei Quadro, PC-urile Acer optimizate pentru design vor ajuta creatorii de continut sa se concentreze doar pe creativitate.”

ConceptD 900 – dispozitivul ideal pentru creatorii de continut

ConceptD 900 este un desktop performant, dedicat profesionistilor care executa aplicatii complexe si solicitante. Echipat cu doua procesoare Intel® Xeon® Gold 6148 cu pana la 40 de nuclee si 80 de fire de executie, o placa grafica NVIDIA Quadro RTX 6000 si 12 sloturi de memorie pentru un total de pana la 192 GB1 ECC, acesta este perfect pentru ca realizatorii de continut video, animatie, designerii de produs sau arhitectii sa se concentreze doar asupra procesului creativ, fara a-si face griji in privinta timpilor de randare. ConceptD 900 este, de asemenea, ideal pentru AI si pentru dezvoltatorii de aplicatii deep learning care au nevoie de o putere remarcabila de calcul si de grafica solicitanta. Profesionistii creativi pot lucra cu mai multa flexibilitate cu pana la doua sloturi M.2 PCIe, plus un sasiu cu design eficient ce permite instalarea a pana la cinci unitati de stocare compatibile RAID 0/1. Utilizatorii au la dispozitie pana la trei sloturi PCIe x8 si patru sloturi PCIe x16.

ConceptD 900 ramane rece in timp ce ruleaza aplicatii cu intensitate ridicata, cum ar fi randarea si productia video, cu ajutorul unui design termic care utilizeaza sase ventilatoare de racire pentru a atrage aerul prin panoul frontal triunghiular si apoi il circula prin sasiu. ConceptD 900 dispune de un sasiu metalic negru mat, cu un accent LED discret de culoarea chihlimbarului pe butonul de alimentare, pentru un aspect profesionist elegant, apreciat de minimalisti.

ConceptD 500 – Desktop performant dedicat designerilor

ConceptD 500 este un desktop puternic pentru producatorii de continut video, animatie, designeri de produs si creatorii care isi doresc proiecte la nivel profesional. Acesta dispune de procesoare pana la Intel® Core™ din generatia a 9-a si de unitati de procesare grafica pana la NVIDIA Quadro RTX 4000, pentru a fluidiza si a creste viteza proceselor de creatie complexe, astfel incat utilizatorii sa se poata dedica procesului creativ.

Echipat cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ i9-9900K, cu 8 nuclee, 16 fire de executie si pana la 5GHz, programele si aplicatiile de creatie ruleaza mai rapid, mai fluid si mai stabil pe noul ConceptD 500. Cu unitati grafice pana la NVIDIA Quadro RTX 4000, acesta suporta patru ecrane 5K (5120×2880 @ 60Hz) HDR, iar randarea de efecte vizuale, grafica si animatie devine floare la ureche.

ConceptD 500 este un desktop extensibil creat pentru a creste odata cu utilizatorii, pentru a satisface necesitatile aflate in continua schimbare. Cu patru sloturi DIMM pentru memorie DDR4 de pana la 64 GB 2666 MHz, are o latime de banda mai mare si capacitate sporita pentru performante rapide atunci cand ruleaza sarcini complexe de proiectare sau design. SSD-ul PCIe M.2 NVMe permite modelare la scara mare si randare 3D complexa, in timp real.

Ventilatia termica optima prin cele trei ventilatoare de racire trage aer prin panoul de aer frontal triunghiular, circulandu-l apoi prin sasiul lui ConceptD 500. Si totusi, cu un nivel de zgomot de doar 40dB, dispozitivul este suficient de silentios pentru a fi discret.

Carcasa ConceptD 500 are un finisaj alb si curbe elegante pentru un design minimalist si compact care se potriveste in aproape orice mediu de lucru. Utilizatorii pot incarca rapid dispozitive wireless compatibile Qi, iar suportul pentru casti are un design de tip pop-out care ofera libertatea de a-l utiliza si de a-l indeparta atunci cand nu este nevoie de el.

Seria ConceptD – Notebook-uri silentioase pentru inspiratie si creativitate

Notebook-urile ConceptD 9, 7 si 5 continua deisgn-ul modern al seriei ConceptD si sunt echipate cu ecrane 4K UHD IPS validate PANTONE®. Acoperind 100% din gama de culori Adobe® RGB, creatorii de continut pot fi siguri ca imaginile sunt cat se poate de exacte. Cu o gama larga de culori, afisajele ating o precizie de culoare impresionanta, cu Delta E <1. Noile notebook-uri ideale pentru design functioneaza extrem de silentios datorita ventilatoarelor Acer 3D AeroBlade™ cu mecanism de reducere a zgomotului care emit un zgomot de sub 40 dB – echivalent cu nivelul sonor al unei biblioteci – mentinand in acelasi timp performantele ridicate in proiectele de calcul si grafica.

ConceptD 9 – Pentru creatii 3D de ultima generatie

ConceptD 9 este un notebook dedicat creatorilor de continut si are un design inovator. Echipat cu tehnologia Ezel Aero Hinge™ de la Acer, afisajul Ultra HD (3840 x 2160) de 17,3 inci se rasuceste, se extinde sau se inclina pentru a beneficia de multiple moduri de utilizare. Afisajul este validat PANTONE si acopera 100% din gama de culori Adobe RGB cu precizie de culoare Delta E <1 neegalata inca. Utilizatorii isi pot dezlantui creativitatea cu oricare dintre modurile de utilizare oferite, display, Ezel, notebook si stand, pentru partajare, joc, proiectare sau desen. Dispozitivul dispune si de un stylus Wacom® EMR care se ataseaza magnetic la ConceptD 9, pentru a oferi o experienta de scris si de desen cat mai autentica. Stylusul ofera control rapid si precis, cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune, astfel incat creatorii pot desena de la zero, pot lua notite sau pot evidentia zonele cheie in timpul sedintelor conceptuale.

Echipat cu noile procesoare mobile Intel Core i9 din a 9-a generatie, ConceptD 9 are puterea si performanta necesare pentru a rula fara probleme multiple programe de creatie, simultan. Cu grafica NVIDIA GeForce RTX 2080, utilizatorii pot accelera editarea video in timp real sau aplicatiile de randare 3D, beneficiind de mai mult timp pentru creatie. De asemenea, dispozitivul ofera ray tracing accelerat, astfel incat designerii vor putea revizui grafica in timp real, pe masura ce aceasta este creata.

Unitatile grafice GeForce RTX permit utilizatorilor sa economiseasca timp si sa se concentreze asupra creativitatii prin accelerarea caracteristicilor AI pentru a imbunatati calitatea si pentru a face fata sarcinilor solicitante. Designerii pot lucra nativ cu fisiere RAW pana la 8K pe video timeline, fara cadre sacadate sau intreruperi, pre-cache sau generare de proxy-uri. De asemenea, grafica RTX ofera interactivitate fluida cu modelele 3D de mari dimensiuni si imbunatatirea performantei cu pana la 50% fata de placile grafice de generatie anterioara.

Cu pana la 32GB memorie DDR4 la 2666MHz si doua SSD-uri M.2 PCIe NVMe de 512GB in RAID 0, creatorii de continut pot stoca proiecte si numeroase materiale video si pot accesa fisiere mari, fara a fi nevoie de hard disk-uri externe.

ConceptD 7 – Performanta de randare si editare video pana la 6K RED

Echipat cu un procesor Intel Core i7 din a 9-a generatie pentru performante premium si grafica NVIDIA GeForce RTX™ 2080 cu design Max-Q, noul ConceptD 7 permite creatorilor de continut sa accelereze editarea video pana la 6K RED in timp real si ofera performante superioare de randare. Cu o grosime de doar 17,9 mm si o greutate de doar 2,1 kg, dispozitivul este usor de purtat. Ecranul de 15,6 inchi UHD (3840 x 2160) 4K IPS, validat PANTONE, a fost proiectat pentru creatorii de continut si ofera o gama larga de culori de 100% din spatiul de culoare Adobe RGB si o precizie de culoare Delta E <2 remarcabila.

Porturile includ Thunderbolt™ 3 si MiniDP pentru conectarea a pana la trei ecrane externe si caracteristici Killer DoubleShot™ Pro pentru o conexiune WiFi puternica si stabila.

ConceptD 5 – Incepe sa creezi!

Designul grafic este rapid si usor pe noul laptop ConceptD 5. Utilizatorii pot ajusta imaginile cu o precizie profesionala si pot finaliza in cel mai scurt timp proiecte dificile de design grafic 2D, cu ajutorul procesorului Intel Core i7 puternic din a 8-a generatie si a unitatilor grafice Radeon™ RX Vega M GL. Noul dispozitiv este subtire si usor, cu un design modern care arata excelent in orice mediu de lucru sau in deplasare. Dispune de un sasiu metalic premium cu aliaj de magneziu si aluminiu in zona superioara si cu aliaj de magneziu si litiu in zona inferioara. Cu o greutate de doar 1,5 kg si o grosime de 16,9 mm, noul model are rame inguste de doar 6,22 mm si un raport ecran-carcasa de 80%.

Pentru creatorii de continut, precizia culorii este esentiala in proiectele de design, iar ConceptD 5 nu dezamageste cu afisajul sau 4K UHD validat PANTONE. Ramele inguste de 6,2 mm ofera utilizatorilor mai mult spatiu de ecran pentru a beneficia de o gama de culori 100% Adobe RGB si de precizie de culoare Delta E <2 cu reproducere fidela a culorilor. Cu pana la 16 GB memorie DDR4 si capacitate de stocare de pana la 1TB pe SSD NVMe PCIe in RAID 0, noul ConceptD 5 ajuta utilizatorii sa creeze mai mult.

ConceptD 5 vine cu o gama completa de porturi, inclusiv USB Type-C Gen 1 care suporta transferuri de date de pana la 5 Gbps, precum si DisplayPort si port pentru incarcare si incarcare offline. Cititorul de amprente incorporat ofera securitate suplimentara prin Windows Hello.

Monitoarele ConceptD pentru design

Creatorii de continut au nevoie de o acuratete a culorilor mai mare decat ceea ce monitoarele clasice pot oferi, de aceea Acer a creat monitoarele UHD din noua serie ConceptD. Dispunand de o precizie de culoare remarcabila Delta E <1 si un finisaj modern, noile monitoare validate PANTONE sunt optimizate, astfel incat designerii pot finaliza mai multe proiecte.

ConceptD CM7321K este un monitor de 32 inci, ideal pentru designerii 2D. Dispozitivul cu DisplayHDR™ 1000 certificat VESA si cu afisaj UHD 4K ofera 1152 zone de dimming local cu tehnologie Mini LED si DisplayHDR 1000, plus o acoperire de 99% a spatiului de culoare Adobe® RGB si 89,5% Rec.2020.

ConceptD CP7271K este un monitor validat PANTONE cu diagonala de 27 inci, optimizat pentru creatorii de grafica 3D. Acesta are o precizie de culoare impresionanta Delta E <1, o gama larga de culori de 99% din spatiul de culoare AdobeRGB si 93% spatiu de culoare DCI-P3. De asemenea, dispune de GSYNC Ultimate si DisplayHDR 1000 pentru detalii de culoare si imagini de neegalat.

ConceptD OJO – Casca Windows Mixed Reality pentru creatorii de continut

Casca Windows Mixed Reality ConceptD OJO are un afisaj de 4.320 x 2.160, design detasabil si curea pentru prindere ce poate fi inlocuita, oferind ajustare usoara a distantei interpupiliare si un finisaj alb clasic. Dispune de o tehnologie brevetata ce integreaza conducte de sunet si tehnologii de ajustare a distantei interpupiliare (IPD), care permit utilizatorului sa modifice decalajul dintre pupila ochiului si distanta de afisare, pentru imagini mai clare si o experienta mai placuta.

Designul detasabil unic al noii casti faciliteaza curatarea si utilizarea de catre mai multe persoane (familia si prietenii sau intr-un mediu de afaceri). Cureaua de prindere asigura o potrivire ferma dar confortabila pentru a mentine casca intr-o pozitie ferma. Sistemul audio integrat al ConceptD OJO canalizeaza sunetul direct catre urechi, eliminand necesitatea castilor audio, iar tehnologia patentata IPD asigura afisarea la o distanta optima de ochii purtatorului.

Preturi si disponibilitate

ConceptD 900 va fi disponibil in EMEA din luna iunie, la preturi incepand de la 17,999 euro.

ConceptD 500 va fi disponibil in EMEA din luna iulie, la preturi incepand de la 2,799 euro.

ConceptD 9 va fi disponibil in EMEA din luna august, la preturi incepand de la 4,999 euro.

ConceptD 7 va fi disponibil in EMEA din luna iulie, la preturi incepand de la 2,299 euro.

ConceptD 5 va fi disponibil in EMEA din luna iulie, la preturi incepand de la 1,699 euro.

Monitorul de 32” ConceptD CM7321K va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepand de la 3,199 euro.

Monitorul de 27” ConceptD CP7271K va fi disponibil in EMEA din luna iulie, la preturi incepand de la 2,099 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea vor varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Noile notebook-uri Predator Helios 700 si Helios 300 au fost prezentate ieri in cadrul evenimentului de presa next@acer ce a avut loc la New York, unde compania a anuntat o serie de noi dispozitive si solutii pentru gameri, creatori, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

[1] Specificatiile pot varia in functie de model/tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>