post

Ce poti face cu piesele pe care nu le mai folosesti

Buna! Astazi vorbim despre pretioasele bijuterii ale oricarei persoane – masinile. Nu exista varsta si persoana care sa nu aiba acea afinitate fata de propria masina, acea masina care te poate duce oriunde si oricand, la orice ora din zi sau din noapte, evitand aglomeratia din cadrul mijloacelor de transport.

In 90% dintre cazuri prima masina este second hand. Acest lucru presupune de foarte multe ori fie schimbari de piese incat aceasta sa-si faca uzul, pana cand, la un moment dat, se anunta toate finantele necesare achizitiei unei masini noi sau a uneia intr-o stare cat mai buna. Cei aflati la o varsta inaintata sau nu prea, fie cei ce au masini nu intr-o stare foarte buna si care deja nu mai merita eforturile de a fi reparate, renunta la un moment dat complet la vechea masinia din aceste varii motive. Si sunt ferm convinsa ca multi dintre voi s-au gandit macar o data in viata ce e de facut. Te ajuta platforma dezmembrari craiova!

10494300_428454387293901_5038329641813799831_o

In loc sa duci masina la remat sau la casare, fii ferm convins ca exista un “destin” mult mai bun pentru ea, cum ar fi acela de a o demonta si de a extrage toate acele piese care inca mai sunt utile. O piesa, doua, cinci, ceva cu siguranta functioneaza cum trebuie sau macar accesibil. Cu atat mai mult daca pe masina ta se afla piese originale, cu care masina a venit din fabrica si care dau un randament mai bun decat orice alte piese de schimb.

Poti face inventarul pieselor tale, le poti poza si le poti posta pe platforma dezmembrari auto craiova unde se afla o sumedenie de alti vanzatori de piese auto si unde totodata se aduna foarte multi cumparatori din domeniu. Asta pentru ca este o platforma specializata cu astfel de piese care iti ofera mai multe sanse de a scapa de piesele inutile si de a fi remunerat pentru ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>