Cel mai temut antagonist din Game of Thrones aduce iarna la East European Comic Con

The Night King official poster

Vladimir Furdik, actorul care îl interpretează pe cel mai înspăimântător personaj –  The Night King – din serialul deceniului, Game of Thrones, vine la East European Comic Con în zilele de 25 și 26 mai.

Ultimul sezon din Game of Thrones este așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga lume, deznodământul poveștii îndreptându-se către o bătălie finală între armata morții condusă de Night King și armata oamenilor condusă de Jon Snow și Daenarys Targaryen, fapt sugerat și de cel mai recent trailer lansat de HBO.

Înzestrat cu puteri supranaturale și avid după expansiunea dominației sale, The Night King a reușit să devină un aspirant credibil la adjudecarea Tronului de Fier.

Urmărește trailerul Game of Thrones aici: https://bit.ly/2XEd8xQ

Înainte să îl interpreteze pe unul dintre cei mai emblematici antagoniști din istoria televiziunii,  Vladimir Furdik a fost cascador în filme blockbuster precum The Huntsman: Winter’s War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) și multe altele. A debutat la Hollywood tot în rolul de cascador în filmul Cei trei muschetari (1990), cu Charlie Sheen și Kiefer Sutherland în rolurile principale. Ca actor, a avut roluri secundare în filme de succes precum Prometheus sau Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Mai mult decât atât,  Furdik a fost dublura lui Channing Tatum în The Eagle, a lui Nicholas Cage în The Season of the Witch sau a lui Tom HIddleston în War Horse.

De origine slovacă, actorul a început colaborarea cu Game of Thrones mai întâi în calitate de consultant în privința cascadoriilor efectuate în serial.

Vladimir Furdik se alătură astfel actorilor Robert Picardo (Stargate, Star Trek: Voyager), Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) și Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Precedenta ediție i-a adus în fața fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair și Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanților, de jocuri noi și echipamente IT de ultimă generație, dar și de o zonă relaxantă de boardgames, au testat și jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier și au reușit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con nu se va lăsa mai prejos și va oferi publicului noi și noi experiențe de neuitat.

Abonamentele “Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>