Body Beauty – înfrumusețare la superlativ, cu gama Soul X5

Gama Soul X5 de la Allview extinde conceptul de înfrumusețare foto și video inclusiv la nivelul elementelor corporale.

Folosind Inteligența Artificială, terminalele crează un nou concept, cel de Body Beauty, printr-un algoritm complex de procesare, oferind efect de înfrumusețare întregului corp, atât în fotografii, cât și în filmări, realizate cu camera frontală.

 Selfie de revistă

Cu Soul X5 Pro, X5 și X5 Style, până și cele mai mici imperfecțiuni ale tenului devin o amintire. Indiferent că este vorba de față sau de orice altă zonă a pielii, cu funcția de înfrumusețare activată, utilizatorul va obține un selfie de revistă. În plus, utilizatorul își poate scoate în evidență anumite trăsături fizice, prin folosirea opțiunilor de netezire, albire, subțiere și mărire.

Video Body Beauty

Pe lângă funcția de Body Beauty, gama Soul X5 integrează și opțiunea de Video Body Beauty, pentru camera frontală. Prin procesare complexă cu AI, în timp real, terminalele realizează înfrumusețarea feței și a corpului, pentru înregistrările video.

Capacitățile de prelucrare a imginii în cazul gamei Soul X5 sunt completate de modul Group Selfie. Dispozitivul identifică un grup mai mare în cadru și îi sugerează utilizatorului trecerea automată la selfie-ul panoramic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>