CES 2019 Panasonic prezintă cum vor arăta casa, mașina și orașul inteligent

CES2019_889w

La CES 2019, care are loc la Las Vegas, Panasonic Corporation prezintă ideile sale pentru integrarea produselor hardware în noile platforme digitale bazate pe informații obținute de la utilizatori. Standul este împărțit în 4 zone – Mobilitate conectată, Spații domestice inteligente, Experiențe captivante și Tehnologia din perspectivă umană. Toate aceste zone accentuează ideea că tehnologiile proprietare Panasonic se unesc atât fizic cât și digital, că lumile fizice și virtuale creează experiențe mai bune pentru consumatori.

PKM191070024

Descărcați aplicația

Ce ar fi CES fără o aplicație? Aplicația Panasonic pentru CES poate fi descărcată din Google Play și App store. Prin intermediul aplicației pot fi realizate tururi virtuale prin standul Panasonic, puteți primi notificări în timp real precum și informații despre tehnologiile prezentate de către Panasonic și partenerii săi.

Panasonic la CES

Panasonic va transmite prin live-streaming evenimentele și activitățile sale de la CES pe microsite-ul http://www.panasonic.com/CES. Actualizări video live, anunțuri și prezentări detaliate de conținut unic for fi publicate pe durata CES și arhivate pentru cei ce doresc să le acceseze mai târziu.

PKM191070015

Zonele principale de expunere la standul Panasonic:

Mobilitate conectată Tehnologie inovativă care susține o varietate largă de servicii de mobilitate, incluzând prototipul “SPACe_C” (pentru partajarea Panasonic Autonomous Connected e-Mobility) care are la bază un sistem de propulsie și o cabină detașabilă. Panasonic prezintă un mod de viață conștient de mediul înconjurător, sigur și confortabil prin susținerea mobilității oamenilor și lucrurilor și prin propunerea utilizării mobilității în moduri cu totul noi.

“48v ePowertrain” și “SPACe_C”

Platforma “48v ePowertrain”, introdusă de Panasonic la CES 2018, a evoluat. Beneficiind de același volum, noile sisteme de propulsie dublează producția și ajută la menținerea compactă a greutății mici a Vehiculului Electric, la maximizarea spațiului din cabină și la mărirea distanței de rulare.

“SPACe_C”, care este parte integrantă a platformei “48v ePowertrain”, poate fi combinată cu o varietate de cabine și furnizează o soluție care extinde posibilitatea mobilității prin reducerea costurilor și răspunzând mai multor scopuri.

În această fază, “SPACe_C” demonstrează cum poate fi folosită ca infrastructură de bază, ce face conexiunea între produse și oameni, care susține viața oamenilor și revitalizează comunitățile. Pentru a exemplifica modul în care această soluție poate fi aplicată, Panasonic expune “SPACe_C” echipat cu o cabină – frigider reprezentând o soluție pentru livrarea de mâncare proaspătă în locurile dorite de către consumatori.

“SPACe_L” (Cabina pentru existența autonomă)

Pe lângă tehnologiile care contribuie la un mediu înconjurător confortabil și sigur, Panasonic combină tehnologiile sale dezvoltate pentru iluminat, aer condiționat, calitatea aerului și diferiți alți senzori cu expertiza și know-how-ul dobândite în cadrul diviziei pentru tehnologie domestică.

Soluții de sistem introduse în viața cotidiană prin Harley-Davidson® “LiveWire” Service

Harley-Davidson lansează, în America de Nord, primul său motor electric “LiveWire™” care va fi echipat cu servicii conectate. Panasonic furnizează soluțiile și folosește divizia sa telecom (TCU) și OneConnect®, platforma de servicii conectate. Această expunere oferă vizitatorilor o privire de ansamblu asupra soluțiilor Panasonic, furnizând exemple despre cum motocicliștii pot controla de la distanță starea motorului lor precum și urmărirea acestuia în cazul în care este furat.

Asistență electrică pentru biciclete

În cooperare cu Kent International Inc., Panasonic va începe în Statele Unite vânzarea de biciclete electrice asistate. Acest lucru va avea loc la finalul anului fiscal din martie 2020. Trei dintre aceste modele dezvoltate special pentru piața din Statele Unite și care utilizează tehnologia Panasonic pentru asistarea bicicletelor vor fi expuse la CES.

Soluții inteligente de transport

Panasonic prezintă platforma V2X, “Cirrus by Panasonic”, care va realiza conectarea lumii mobile. Platforma Panasonic Cirrus are o arhitectură deschisă, facilitând a gamă largă de parteneri și alianțe strategice. Panasonic a recreat un centru de operare în rețea pentru a demonstra conceptul Panasonic care este în prezent implementat împreună cu Departamentul de Transport Colorado (CDOT)

Cybersecurity în domeniul auto

Panasonic prezintă un sistem de securitate care reduce semnificativ costurile pentru identificarea și repararea vulnerabilităților. Prin combinarea unui detector pentru asistarea tuturor atacurilor cibernetice dezvoltat special pentru aplicațiile din domeniul auto, sistemul poate identifica foarte repede atacurile cibernetice care devin din ce în ce mai complexe, precum și SIEM, care analizează logările și expune amenințările.

Avionics. NEXT

Secțiunea introduce NEXT, o platformă de generație nouă de servicii in-flight și care reprezintă, totodată, un concept pentru locurile pasagerilor care susține o experiență in-flight confortabilă încadrată în tema ”Wellness – Stare de bine”.

Spații domestice inteligente Panasonic va furniza utilizatorilor experiențe care pun pe primul loc oamenii și care sunt cele mai bune pentru diferite stadii ale vieții.

Panasonic β (JELO/HomeX)

Această prezentare și acest video introduc conceptul și cultura Panasonic β care are ca obiectiv realizarea inovării la nivel de masă pentru creșterea nivelului de trai. Panasonic prezintă JELO, o platformă universală integrată creată pentru procesul de design UI/UX precum și HomeX, o platformă integrată de lifestyle. Iar pentru a interacționa cu vizitatorii, Panasonic organizează de asemenea și paneluri de dialog (câteva discuții pe zi).

Experiențe captivante Panasonic va asigura o experiență distractivă de neuitat prin crearea unor spații captivante în parcuri, muzee, stadioane etc. prin folosirea de tehnologii video și audio.

Proiectoare super bright / Urmărire în timp real și Mapping

Panasonic ridică prezentarea la un nou nivel prin colaborarea cu studioul de entertainment multimedia ”Moment Factory”. Tehnologia Panasonic combină imaginile și mișcările interpreților, utilizând tehnici rapide de mapare și proiectare, reușind să măsoare locația și să proiecteze imaginile în mai puțin de 0,002 secunde.

Pick-up-ul Direct drive

Pick-up-urile din seria Technics SL-1200 au contribuit masiv la renașterea culturii DJ care s-a concentrat pe livrarea sunetului de calitate. La standul Panasonic de la CES, un DJ va demonstra capabilitatea lui SL-1200MK7 care păstrează aceeași ușurință în manevrare pe care o aveau și predecesorii săi.

Camera Mirrorless SLR Full-Frame, “LUMIX S Series”

Panasonic va prezenta prototipul camerei mirrorless full-frame “LUMIX S Series,” care a adoptat standardul L Mount dezvoltat de Leica Camera AG. Vor fi de asemenea expuse și imagini realizate cu acest prototip. Pe lângă imaginile mari expuse pe pereți, acestea vor fi expuse și pe televizoare OLED 4K, seria TX-65/55GZ2000 care vor fi, de asemenea, prezentate în premieră. Prin demonstrarea noii sale funcții, “HLG (Hybrid Log Gamma) Photo”, care realizează la nivel superior expresia fotografică printr-un excelent contrast lumina-întuneric și o gradare bogată a culorilor, Panasonic propune noi moduri pentru a îndrăgi și mai mult realizarea de fotografii.

În completare, sub tema “Changing Photography”, Panasonic aruncă o privire în urmă și la contribuția Lumix adusă industriei camerelor mirrorless din ultima perioadă, prin inovațiile pe care le-a adus care permit realizarea celei mai bune calități a imaginii și expresiei fotografice cu un focus special pe cele 4 tehnologii de bază; ”obiective”, ”autofocus”, ”stabilizarea imaginii” și ”video”.

ELS Studio 3D™ – Sistem Audio Premium

Sistemul audio premium ELS STUDIO 3D este expus în Acura RDX 2019. Tunat de un producător câștigător a 8 premii Grammy® și de către inginerul Elliot Scheiner, ELS Studio 3D include patru căști Highline Ultra Slim™, 16 microfoane cu o putere de amplificare de 710 watt.

Tehnologie din perspectivă umană Panasonic va furniza o nouă experiență cu tehnologii care înțeleg și îmbunătățesc viață fiecăruia dintre noi.

Detectarea caracteriscilor umane (Recunoaștere facială. Vârstă/Gen estimare, Semne vitale)

Folosind imaginile de pe cameră, tehnologia de procesare a imaginii precum și AI, aceste soluții vor oferi informații de la semnele vitale (bătăile inimii) la recunoașterea facială și estimarea vârstei și genului. O persoană va fi prezentă pentru a ajuta vizitatorii să experimenteze aceste tehnologii și să înțeleagă cum pot fi acestea utile atunci când sunteți acasă, la serviciu sau în spații publice.

 

Detectarea stresului

Folosind detectoare 3D, această tehnologie va detecta mișcarea corpului pentru a identifica starea de stres fizic. Această tehnologie va putea fi de folos în domeniul sănătății, al sportului și va structura comunități pentru reabilitare, antrenamente, dezvoltarea de produse și altele.

 

Detectarea emoțiilor

Prin intermediul produselor proprii cum sunt camerele foto, camerele termo-sensibile, senzorilor de presiune, senzorilor de miros și al agortimilor analitici, această tehnologie poate estima cu mare acuratețe emoții, senzații la nivel termic, mișcări ale corpului, stres și altele. Această tehnologie poate coordona aplicații, produse și sisteme dintr-o casă sau mașină inteligente pentru ca acestea să creeze condiții optime de trai.

Picture1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>