Extinde-ți orizontul cu noul Galaxy A7

Captați lumea așa cum o vedeți cu smartphone-ul Galaxy A7, ce integrează

 o cameră triplă puternică

 București, România – 21 septembrie, 2018 – Samsung Electronics a anunțat noul smartphone Galaxy A7, ultimul model al seriei Galaxy A. Cu o cameră principală triplă, un design elegant și caracteristici esențiale pentru viața de zi cu zi, Galaxy A7 este dispozitivul ideal pentru orice moment.

“Samsung se angajează să ofere inovații semnificative tuturor utilizatorilor din întreaga familie Galaxy, indiferent de cine sunt sau unde se află în lume. Așadar, suntem încântați să aducem noi caracteristici inovatoare seriei A cu Galaxy A7, un dispozitiv practic, dar puternic, care este construit pentru a vă ajuta să vă faceți viața de zi cu zi atât convenabilă, cât și extraordinară“, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications de la Samsung Electronics.

Capturați și împărtășiți experiențe cu ajutorul puternicei camere triple Galaxy A7:

  • Nu ratați niciun moment cu ajutorul lentilei Galaxy A7 8MP 120°Ultra Wide Lens. Cu un unghi de vizionare similar cu cel al ochiului uman, Galaxy A7 surprinde lumea exact așa cum o vedeți și vă permite captarea fotografiilor de tip wide-angle.
  • Datorită lentilei de 24MP si a lentilei Depth, funcția Galaxy A7 Live Focus vă permite să controlați profunzimea câmpului, reglând astfel efectul bokeh pentru a crea fotografii uimitoare.
  • Puteți obține fotografii clare atât în condiții luminoase, cât și în condiții de lumină scăzută. Lentila de 24MP captează în mod automat mai multă lumină prin îmbinarea a patru pixeli într-unul singur, în condiții de lumină scăzută.
  • Galaxy A7 aduce cele mai bune rezultate. Dispunând de funcția inteligentă Samsung Scene Optimizer, camera Galaxy A7 clasifică subiectul și ajustează culoarea, contrastul și luminozitatea pentru a optimiza instantaneu calitatea imaginii.

Datorită camerei frontale de 24MP și a blițului reglabil LED, puteți capta selfie-uri luminoase și clare în orice moment al zilei, fără a avea grija condițiilor luminoase. Mai mult, acum se pot capta selfie-uri cu efectul bokeh cu ajutorul Selfie Focus și se poate simula lumina profesională de studio cu modul Pro Lighting. Pentru o notă personală, puteți crea emoji AR sau adăuga filtre.

Cu display-ul premium AMOLED de 6 inci, Galaxy A7 vă permite să experimentați și să împărtășiți lumea așa cum o vedeți. În plus, ecranul Infinity Display, marca Samsung, vă oferă o experiență de vizionare imersivă și neîntreruptă. Galaxy A7 integrează, de asemenea, tehnologia de sunet Dolby Atmos® care aduce divertismentul la viaţă, oferind o experiență de sunet de neegalat. Când vine vorba de stil, Galaxy A7 nu face compromisuri. Dispunând de un design de sticlă premium, un senzor de amprentă lateral, pentru o mai mare comoditate și curbe netede, Galaxy A7 este atât practic, cât și confortabil în mână. Este disponibil în patru culori elegante care se potrivesc stilului personal – albastru, negru, auriu și roz.

Proiectat pentru a face viața mai convenabilă, Galaxy A7 vine disponibil cu Bixby, Samsung Pay și Samsung Health.

Galaxy A7 va fi disponibil în anumite piețe din Europa și Asia începând cu această toamnă și pe piețe suplimentare în viitorul apropiat. În România, Galaxy A7 va fi disponibil în magazine începând cu prima săptămână din luna octombrie, în culorile albastru, negru şi auriu.

Pentru mai multe detalii despre Galaxy A7, vă rugăm să vizitați http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy

Galaxy A7 Specificațiile Produsului: 

 

  Galaxy A7
Display 6.0” FHD+ (1080×2220) Super AMOLED
* Ecranul măsurat în diagonală drept dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite
Camera Principală: Cameră triplă

– 24MP AF (F1.7)

– Ultra Wide: 8MP (F2.4), 120°

– Depth: 5MP(F2.2)

Frontală: 24MP FF (F2.0)
Dimensiuni 159.8 x 76.8 x 7.5 mm, 168g
AP Octa Core 2.2GHz

* Poate diferi în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață

Memorie 4GB RAM, 64 Stocare Internă+MicroSD Slot(Până la 512GB)

4GB RAM, 128 Stocare Internă

6GB RAM, 128 Stocare Internă

* Poate diferi în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de piață

Baterie 3,300mAh
Sistem de operare Android 8.0
Rețea LTE Cat.6, 2CA
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80, Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-B, NFC(optional*), Location (GPS, Glonass, BeiDou**)

*May vary by country

** Acoperirea BeiDou poate fi limitată

Sistem de plată NFC*

*Poate diferi în funcție de țară 

Senzori Accelerometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>