post

gamescom 2018: AOC lansează a treia generație de monitoare performante de gaming AGON

Amsterdam, 22 august 2018 – AOC prezintă noile modele de monitoare performante de gaming din seria AGON în cadrul evenimentului gamescom 2018, care va avea loc la Koln Exhibition Center din Germania. Noua gamă de monitoare AGON 3 dispune de un design premiat pentru eleganță și va debuta cu două modele de monitoare QHD curbate de 27 de inchi: AG273QCX cu FreeSync 2 HDR și PC-VESA Display HDR 400, 1ms MPRT, refresh rate de 144Hz și AG273QCG cu suport G-SYNC, latență de 1ms GtG și un refresh rate de 165hz.

AG273QCG (stânga) și  AG273QCX (dreapta) pot fi văzute în premieră la gamescom 2018.

Reconstruit, reinventat

Seria de monitoare AGON de la AOC a fost foarte apreciată de jucătorii profesioniști în cadrul numeroaselor competiții încă de la debutul lor din 2016, cu monitoare precum AG271QX și AG271QG, care dispuneau de un refresh rate de 144Hz, FreeSync și G-Sync sau monitoare precum AG251FZ și AG251FG, cu un refresh rate de 240 HZ.

AOC AGON 3, noua gamă de monitoare, dispune de un grad de curbare foarte accentuat, de 1800R, și un design fără rame pe 3 laturi. Concepute pentru a fi utilizate în cadrul unor competiții LAN sau convenții mari de gaming, monitoarele din gama AGON 3 vin cu un mecanism de tip click pentru a putea fi asamblate mai eficient și cu un mâner încorporat în stand pentru a fi cărate mai ușor.

 

Noul design unghiular al suportului în formă de V ocupă mai puțin spațiu pe birou și oferă posibilitatea de ajustare ergonomică în înălțime și în lateral. Luminile RGB ușor de personalizat și în formă de cerc (AGON Game Lights), noul design al controller-ului care oferă acces la numeroase funcții (AGON Game Pad) și îndrăgitul suport de căști, care acum se regăsește în ambele părți, oferă mai multă flexibilitate noului design abordat de gama AGON 3. Datorită designului uimitor, modelul AG273QCG a obținut un premiu Red Dot Design Award 2018.

Upgrade la un nivel avansat

Noile monitoare AOC nu aduc doar o imagine vizuală reîmprospătată ci și noi tehnologii pentru display, cele mai noi inovații și toate îmbunătățirile necesare de care gamerii au nevoie.

Din punct de vedere al caracteristicilor, modelul de 27 de inchi AG273QCX cu FreeSync 2 HDR vine echipat cu un panou curbat VA, rezoluție nativă QHD (2560×1440), refresh rate 144Hz, latență 4 ms GtG / 1ms MPRT și o gamă largă de culori cu o acoperire de 90% DCI-P3. Dispunând de standardul PC-VESA Display HDR 400, modelul AG273QCX oferă o luminozitate maximă de 400 cd/m² și redă conținut HDR (high dynamic range) pentru a obține sesiuni de gaming captivante și cât mai realiste. Datorită tehnologiei AMD Radeon Freesync 2 HDR, conținutul vizual poate fi redat direct din gama de culori native ale monitorului și gradul de iluminare astfel încât să păstreze calitatea imaginii HDR, în timp ce este evitată redarea ineficientă a tonalităților de culoare și se păstrează o latență scăzută.

AG273QCG este echipat cu un panou TN de 27 de inchi cu rezoluție nativă QHD (2560×1440), refresh rate de 165HZ, latență de 1ms GtG, luminozitate 400 cd/m² și tehnologia NVIDIA G-SYNC.

AOC oferă numeroase îmbunătățiri pe care gamerii le puteau obține doar prin utilizarea unor instrumente software suplimentare. Una dintre îmbunătățiri este reprezentată de funcția AOC Dial Point care afișează o țintă pe ecran pentru ca utilizatorii să aibă posibilitatea de a ținti mai ușor, chiar și în jocuri FPS. Jucătorii pot seta și un cronometru Frame Per Second pe unul dintre cele 4 colțuri ale monitorului fără a avea nevoie de un software GPU sau consolă pentru comenzi suplimentare.

Datorită funcției AOC Game Color, utilizatorii pot crește sau diminua saturația imaginii în funcție de preferințe pentru a obține un nivel optim al nuanțelor de gri și detalii ale imaginilor, fară a fi nevoie de îmbunătățiri ale umbrelor sau intensității culorilor din setările software ale plăcii grafice. Toate aceste funcții pot fi schimbate foarte ușor folosind controller-ul QuickSwitch ce dispune de un nou design. Ambele monitoare vin echipate cu tehnologii de protecție a ochilor și funcții care asigură confort fizic precum tehnologia Flicker-Free și modul Blue Light.

Modelul AOC AGON AG273QCG (G-SYNC) va fi disponibil în Europa din noiembrie 2018 iar modelul AOC AGON AG273QCX (Freesync™2 HDR) din decembrie 2018.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piața display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, funcțiile ecologice, ergonomia și produsele inovative la prețuri competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulți clienți și parteneri de distribuție au încredere în AOC. AOC oferă display-uri pentru profesioniști, pentru acasă, pentru divertisment sau gaming. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător LCD din lume.

http://eu.aoc.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>