post

Daca stau aproape de padure, nu insemana ca trebuie sa fiu invadata de serpi si soareci

Vecinatatea padurii este sabia cu doua taisuri cu care ma confrunt in fiecare zi. Oapetii mei ma invidiaza deschis vazand risipa de frumusete din jur. Toamna este de ajuns sa urc pe potecile de deasupra casei si gasesc ghebe sau lemne de foc la discretie. Nimic nu se compara cu doina plopilor vara si cantecul trist al brazilor iarna. In padure cresc si flori salbatice din care fac mereu buchete pe care le pun in camera de zi: cicoare, margarete, clopotei, sangele voinicului si tot aici gasesc fragi si mure din care fac o dulceata delicioasa.

De ce ma plang? De animalele flamande care imi invadeaza curtea si apoi casa si fara firme deratizare adevarate, care intervin sa ajute orice om si sa rezolve fiecare situatie, m-ar manca serpii, soarecii, tantarii si mustele.

11-deratizare-lib-465x390

Pentru linistea mea si ca sa ma bucur in pace de vecinatatea padurii, am stabilit un parteneriat lung cu Compania DDD.ro.

De ce cu ea si nu cu o alta firma?

  1. Preturi servicii ddd raportate la calitatea lucrarii au facut diferenta. Oricine ar da tot ce are pentru liniste, eu le-am platit prea putin fata de efortul lor de a se deplasa la mine (nu mi-au spus ca nu vin atat de departe numai pentru o casa si curtea acesteia).
  2. Comunicarea eleganta si prompta cu clientii. Fiindca aveam nevoie de o interventie urgenta, am ales firma care a raspuns cel mai repede cererii mele.
  3. Functioneaza legal, substantele biocide sunt avizate de comisiile ministerelor de resort, in plus, toate ustensilele folosite in procesul de deratizare au fost arse, astfel ca padurea nu a fost deloc afectata.
  4. Specialistii actioneaza stiintific si garantat, nu dupa metode traditionale care nu au efectul dorit.
  5. Lucrarea lor vine la pachet cu un termen de garantie, daca clientul respecta ceea ce i s-a spus.
  6. La interventii repetate se ofera reduceri de preturi.
  7. Firma este capabila sa curete o suprafata de toti daunatorii vizibili si invizibili, adica si de bacterii si alti agenti patogeni. Desi se crede ca padurea este un mediu foarte curat, si aici exista bacterii formate pe organismele aflate in descompunere, de la bureti (emana mirosuri oribila cand putrezesc), pana la animalele care mor si se descopun in acest mediu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>