post

M-am intretinut la facultate singura cu banii castigati din videochat si am capatat si ceva experienta

Prima data cand am ajuns in Capitala am dat de preturile foarte mari ale chiriilor si de o viata ceva mai scumpa ca in provincie. A trebuit sa ma adaptez rapid, asa ca mi-am cautat de munca. Pentru ca nu aveam prea mare experienta si de abia incepeam facultatea am decis sa caut anunturi de angajari videochat in Bucuresti.

Auzisem de la prietene care lucrau in asa ceva ca se castiga bine si ca sunt conditii de lucru foarte bune, e program flexibil, asa ca am zis, de ce nu, trebuie sa ma intretin cumva. Asa ca am selectat cateva anunturi cu angajari videochat in Bucuresti si am mers la interviuri.

poza inforsportal.info - Comunicat WhiteAgency.ro

Inca de la prima intalnire am fost angajata, am mers si la instructaj, venit de la profesionisti in domeniu. Mi s-a spus ca voi castiga din comisioane si bonusuri, dar ca va exista si o suma fixa negociabila.

Programul era lejer, puteam sa mi-l fac singura in functie de ore aveam la facultate. Locatia in care am lucrat luni bune era centrala, in interior era foarte frumos amenajat, camera unde lucram era curata, existau de toate pentru igiena si primeam chiar si o masa sau pauza la cerere pentru mancat si odihnit.

Din primele saptamani am stiut ca am ales bine, banii veneau, clienti existau, comunicarea era buna, aveam suport tehnic permanent si cel mai important pentru mine, intelegere din partea angajatorului. Eu alegeam cat voiam sa fac intr-o luna, cat voiam sa castig, eu alegeam si programul in mare, asa ca am putut sa imi termin si facultatea si sa fac fata si examenelor si invatatului.

Evident ca au existat niste sprancene ridicate cand au mai aflat prietene ce faceam, dar nu mi-a pasat, totul era legal, era platit, nu faceam nimic indecent si comunicam cum stiam mai bine cu oamenii care doreau acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>