post

Hoverboard 8,5 inch sau hoverboard 10 inch, tu ce preferi?

Vânzările la modelul de hoverboard hummer sunt în continuă creștere, deoarece acest mijloc de transport personal reunește un know how de ultimă generație și un aspect estetic cool, foarte potrivit cu ceea ce vor amatorii de scutere electrice de la un asemenea produs în prezent.

Fiind un gadget performant, poate să fie preferat chiar și de către aceia care ar înclina mai degrabă spre achiziția unui hoverboard de 10 inch.

Caracteristicile unui hoverboard hummer

Scuterul electric tip Hummer, deși are roțile doar de 8,5 inch, face posibilă deplasarea pe orice tip de suprafață, la orice altitudine, indiferent de condițiile atmosferice.

Bine, nu o să poți să îl iei pe traseele montane din Făgăraș, nici dacă ți-ai planificat să cucerești anul acesta Everestul, dar pe pantele din metropolele noastre, pe traseele accidentate, inclusiv gropilor urbane, face față excelent.

Are roți mari, ceea ce îi asigură o stabilitate grozavă, iar autonomia sa de funcționare după o încărcare completă este de până la 20 de km.

Extrem de solid, producând un impact vizual neașteptat de puternic prin design-ul sau în trend, este un bun tovarăș de deplasare prin oraș, inclusiv la locul de muncă, deoarece atinge o viteză maximă de 18 – 20 km/oră, în condițiile în care permite și celor cu o greutate sporită ca să se bucure de avantajele unui hoverboard modern.

poza inforsportal.info - monkeyboard hummer

140 de kg este limita de greutate la care rezistă, așadar, chiar de ești (deocamdată) supraponderal îl poți achiziționa fără probleme. E perfect pentru călătorii confortabile pe distante scurte sau medii.

Soliditatea sa este dată de calitatea elementelor componente, iar dacă îl achiziționezi de la MonkeyBoard.ro, în afară de un preț excelent de comercializare, o să ai parte și de alte beneficii importante:

  • – o garanție pentru produs de 2 ani;
  • – livrare gratuită oriunde în România;
  • – service profesionist, deoarece acest magazin online are și un centru specializat unde se oferă servicii de diagnosticare și reparații, în caz de necesitate.

Printre principalele avantaje ale deținerii unui astfel de scuter electric se numără și faptul că nu ai nevoie de permis ca să te deplasezi cu el prin jungla urbană.

Este cea mai eficientă cale de a ajunge la job sau la școală comod dimineața, de a te întoarce de acolo evitând blocajele rutiere, de a merge la magazinele din cartier, dar și de a ieși cu prietenii ca să te distrezi în week end.

Un hoverboard Hummer este o invitație la mișcare, deoarece nu are ghidon, ceea ce te obligă ca să îl coordonezi cu ajutorul înclinării corpului.

Întreținerea acestui transportor personal nu este dificilă, fiind suficient ca să îi cureți roțile și platforma pe care ai stat cu tălpile în cursul deplasărilor urbane.

Comandă și tu un hoverboard Hummer dacă vrei să ai experiența unui vehicul ecologic, amuzant și foarte la modă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>