post

Suprinde persoanele dragi cu mega promotia lunii martie

In luna martie, clientii magazinului online CeasMania se bucura alaturi de noi de o mega promotie la ceasuri, constand in discount de -70% cu ocazia sarbatoririi saptamanii German, unde branduri nemtesti, de calitate surprind placut. Indiferent ca alegi sa achizitionezi ceasuri pentru doamne, domnisoare, domni sau copii, magazinul iti ofera cele mai bune modele de ceasuri de mana, rezistente in conditii umede, cu o garantie indelungata.

Cand ne gandim la ceasuri dama, spunem Guess, o marca brevetata, care continua sa ne surprinda placut prin modele fine, stralucire si eleganta. Atractive si rafinate, ceasurile Guess inspira clientii in gasirea stilului potrivit. Poate ca aveti nevoie de un ceas potrivit unei rochii de seara, sau pentru o tinuta office, magazinul online dedicat ceasurilor iti gaseste cele mai bune oferte si le aduce in intampinarea ta. De ce aleg clientii marca Guess? Aceasta colectie reprezinta un trend cu care ne mandrim, un renume care aduce incredere si bucurie in vietile clientilor.

ceas dama bulova

Pentru dama ceasuri Guess, pentru barbate ceasuri Gant…

Iata cei 2G care au facut furori de-alungul timpului: ceasuri pentru EA Guess si ceasurile pentru EL Gant. Stim cat de importante sunt accesoriile pentru realizarea unor tinute perfecte, asadar magazinul CeasMania se preocupa de aducerea celor mai noi tipuri de ceasuri  precum: Mido, Mont Blanc, Gucci si multe alte nume cu rezonanta. Cand ne gandim la ceasuri barbatesti spunem tarie, impunere, respect, caracteristi pe care un ceas de tip Gant le imprima de la o prima vedere.

ceasuri bulova

Bucura-te de promotiile noastre si contacteaza-ne oricand, cu incredere maxima!

Program:Luni – Vineri

Ora:09:30-18:00

Telefon:0736.369.575

Email:comenzi@ceasmania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>